"Roşia Montană în UNESCO". Peste 10.000 de semnături depuse la Guvern

Se încarcă player-ul...

Peste 10.000 de persoane au semnat, online, o petiţie prin care îi cer premierului Cioloş să-şi dea semnătura pentru depunerea dosarului de nominalizare a Roşiei Montane în Patrimoniul Mondial UNESCO. Marţi, 3 ianuarie, aceste semnături au fost depuse şi fizic la Guvern, în speranţa că, în ceasul al 12-lea, Cioloş va da undă verde dosarului.

"Din păcate pentru Cioloş, dânsul a ridicat multe aşteptări şi s-a bucurat de încrederea multora dintre noi şi de aceea insistăm până în ultima zi pentru că eu personal îl creditez în continuare cu încredere. Şi atunci când îţi iei nişte angajamente cu bună credinţă cred că e imposibil să nu le poţi duce la sfârşit", a declarat pentru Epoch Times arhitecta Claudia Apostol, una dintre persoanele care au depus la Guvern miile de semnături.

Potrivit Claudiei Apostol, peste 10.500 de persoane au semnat petiţia postată pe declic.ro. 10.121 de semnături au fost depuse în format fizic, alte 400 urmând să fie transmise online Guvernului.

"Sunt convinsă că demersul de azi nu e unul inutil şi semnăturile a peste 10.000 de oameni nu pot să fie nesemnificative în ochii unui om care şi-a asumat şi faţă de ei nişte lucruri", a precizat Apostol.