Rezistenţa: Nu trebuie mers pe ideea "Toate partidele, aceeaşi mizerie!"

Se încarcă player-ul...

Reprezentanţii grupului #REZISTENŢA de pe Facebook - platformă civică născută în urma protestelor declanşate de adoptarea OUG 13 - au avut joi o întâlnire cu senatorul PNL Florin Cîţu, discuţiile fiind axate pe legea salarizării, situaţia economiei, legislaţie etc.

"Nu trebuie mers (pe ideea toate partidele, aceeaşi mizerie- n.r.) ba chiar deloc. Din punctul meu de vedere, USR-ul nu este o mizerie, sunt un grup de oameni care au reuşit să facă ceva fantastic. E primul partid care m-a scos pe mine la vot de când am drept de vot, votând pentru ceva, nu contra cuiva şi cred că în situaţia aceasta sunt şi alţi cetăţeni.

PNL-ul să sperăm că o să se organizeze şi o să aibă loc acea reformă de care vorbeşte toată lumea şi atunci nu putem să vorbim de toate partidele, aceeaşi mizerie. Până la urmă eu sunt optimist de fel, sper ca în 8 ani de zile să vorbim şi despre PSD ca despre un partid normal, nu se ştie niciodată", a declarat ulterior întâlnirii Mihai Tudorică, de la Rezistenţa, pentru Epoch Times