Rezistenţa: Corupţia este o plagă care consumă România. Trebuie să îi trezim pe cei care nu au ieşit la vot!

Se încarcă player-ul...

Corupţia, în momentul de faţă, este o plagă care consumă organismul numit România şi este o plagă care acţionează din profunzime, susţine Mihai Tudorică, reprezentat al grupului Rezistenţa de pe Facebook, grup coagulat în urma protestelor anti-OUG 13.

Împotriva acestui flagel numit corupţie luptă şi Rezistenţa, prin proiectul Rezistenţa 360. În cadrul acestuia, membrii grupului discută cu politicieni, formatori de opinie, judecători etc., cărora le transmit întrebările de interes pentru societatea civilă. Proiectul, care constă într-o emisiune pe săptămână, transmisă live pe Facebook, urmează să se dezvolte în viitorul apropiat, pentru ca tot mai multe persoane să aibă acces la informaţie corectă şi să se mobilizeze la vot.

"Trebuie să îi trezim pe cei care nu au ieşit la vot. În segmentul de populaţie 18-25, anul trecut a fost o prezenţă de 4%. Cei 96% din zona asta de vârstă sunt foarte importanţi. Iar apoi avem zona de vârstă din mediul urban mare şi mediu, cei peste 25-40, nici ăia nu au votat destul de mult, ăsta este targetul nostru", declară Mihai Tudorică.