Protest la Dăncilă în poartă: Nu poţi să te joci cu industria de apărare! [Video]

Se încarcă player-ul...

În jur de 100 de sindicalişti din industria de apărare au pichetat, marţi, Guvernul condus de Viorica Dăncilă, nemulţumiţi că puterea neglijează să le rezolve problemele, actualul premier ignorând promisiunile făcute de predecesorul său, Mihai Tudose.

"După înţelegerile pe care le-am făcut pe 1 şi 2 decembrie cu Guvernul Tudose noi am aşteptat următoarele 5-6 luni ca problemele să fie rezolvate una câte una. Suntem în luna mai şi, lipsă contracte şi comenzi, lipsă banii pe serviciile pe care noi le facem pe serviciile de apărare, lipsă investiţii, lipsă aprobate bugetele de venituri şi cheltuieli. Răbdarea s-a terminat, am ajuns la final! (..) Vrem ca industria de apărare să ajungă unde îi este locul! (...)

Pe data de 5 februarie am transmis dnei Dăncilă problemele noastre: nici până la ora asta nu am primit un rând "băi, fraierilor, v-am înţeles, am primit dar nu am putut să vă dau un răspuns! Trei luni de zile să nu ne bage în seamă! Atunci consilierii să plece acasă", a explicat pentru Epoch Times Constantin Bucuroiu, secretar naţional în cadrul Federaţiei Solidaritatea Metal.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale