"Nu mă aşteptam să se ajungă atât de jos! PSD-ul merge până la capăt!"- Stelian Ion, după întâlnirea cu Comisia de la Veneţia

Se încarcă player-ul...

La discuţiile cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, PSD a avut o atitudine de-a dreptul inadmisibilă, şi-a manifestat indignarea deputatul USR Stelian Ion.

"Ce mi s-a părut mie important e atitudinea PSD faţă de Comisia de la Veneţia. La finalul discuţiei (din Comisia Iordache), un reprezentat PSD i-a certat fără niciun fel de menajament. Aşa ceva e absolut incredibil şi inadmisibil, să aduci critici atât de dure unor prestigioşi specialişti ai dreptului, e vorba de oameni cu reputaţie internaţională. (...)

Nu mă aşteptam să se ajungă atât de jos, nu pot decât să concluzionez că PSD-ul merge până la capăt, aşa cum a spus Liviu Dragnea de atâtea ori, acest capăt însemnând chiar renunţarea totală la valorile Uniunii Europene, intrarea în coliziune cu toate organismele europene sau internaţionale.

Sunt dispuşi să calce în picioare orice recomandare din partea Comisiei Europene, a ambasadelor, spun că e vorba - cum spunea şi Ceauşescu în '89 -, de ingerinţa în problemele interne ale ţării. Păi suntem într-o familie europeană, nu ne-a introdus nimeni în UE cu forţa, din moment ce am agreat să facem acest pas, ne-am zbătut pentru el, acum nu ştim cum să mai facem să ieşim din ea?

Constat că PSD-ul face, pe zi ce trece, câte un pas pentru a ne îndepărta de UE. Sunt dispuşi să facă acest lucru, dacă ar fi după ei n-ar fi o problemă să iasă din UE, să se alăture Rusiei, Turciei, Ungariei, într-o nouă configuraţie a statelor autoritariste pentru că modelul european, în care trebuie să-l asculţi şi pe cel din minoritate şi să nu-i dai cu gaze unuia care greşeşte doar prin faptul că nu e de acord doar cu tine, modelul asta nu le convine", a explicat deputatul pentru Epoch Times.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale