"Nu excludem varianta ca la un moment dat anumiţi membri din Rezistenţă să se implice în politică"

Se încarcă player-ul...

Fiecare dintre noi este dator să se implice în societate la nivel de cetăţean. Iar una dintre formele implicării este intrarea în politică, a explicat marţi, Mihai Tudorică, unul dintre fondatorii grupului Rezistenţa.

"Nu excludem varianta ca la un moment dat, din Rezistenţă, anumiţi membri să se implice în politică într-un partid existent sau să creeze un alt partid. Eu am spus, am menţionat şi o să menţionez asta de fiecare dată, planul meu personal este să mă implic în politică probabil de la anul. În momentul de faţă, obiectivul meu şi al colegilor mei este să creăm din Rezistenţă un sistem care să funcţioneze indiferent de cine vine sau cine rămane şi să poată să acţioneze ca un câine de pază şi să facă anumite proiecte gen Rezistenţa TV şi alte idei pe care le avem.

Pană în momentul în care ajungem la un nivel de stabilitate din punctul ăsta de vedere, nu considerăm politica. În momentul în care este stabil, sistemul functionează, atunci eu şi probabil alţi colegi de ai mei ne vom îndrepta uşurel către zona politică.", a declart Tudorică.