Legea Iordache care-i graţiază pe aleşii incompatibili, pe masa CCR

Se încarcă player-ul...

PNL a finalizat contestaţiile la Curtea Constituţională pe legea care modifică funcţionarea Agenţiei Naţioanle de Integritate prin invalidarea tuturor deciziilor confirmate în instanţă ale acestei instituţii în perioada 2007-2013 de către parlamentari ai României, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, prim-vicepreşdintele PNL Raluca Turcan.

"Practic, fărădelegea PSD a marcat, într-un mod nemaiîntâlnit până în momentul de faţă, modul de a se raporta două instituţii ale statului - Parlamentul României şi Justiţia, pentru că prin legea ANI s-au anulat decizii definitive ale instanţelor de judecată", a explicat Raluca Turcan.

La rândul său, deputatul PNL Ioan Cupşa a explicat că sesizarea PNL de neconstituţionalitate are atât motive intrinseci, cât şi extrinseci.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale