"Jaful perfect". După OUG 13, PSD pregăteşte un Fond pentru căpuşarea ţării

Se încarcă player-ul...

Considerat o prioritate a guvernului Tudose, (deja) celebrul Fond Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este parte a unui jaf perfect pus la cale de PSD, a explicat senatorul PNL Florin Cîţu, în cadrul unui amplu interviu acordat Epoch Times. Potrivit liberalului - fost economist şef al ING Bank - prin FSDI liderii PSD vor reuşi practic să căpuşeze şi ultimele companii de stat care sunt profitabile, după ce le va fi umplut cu clientela de partid.

"Există această idee de fond suveran pe care ca să ne-o vândă ne-o compară cu fondul suveran din alte ţări. Păi oameni buni, acele ţări au fonduri suverane pentru că au surplus la buget. Oameni buni, şi Chile şi Norvegia au surplus la buget şi investesc acel surplus la buget prin fondul suveran de investiţii.

Noi avem deficit de 3% care o să fie 3,7, facem un fond suveran care mai ia 3 miliarde de la buget şi zicem că e pentru investiţi. Păi cine să mai creadă prostiile astea? E clar că oamenii încep să fie disperaţi să fure şi nu îşi mai dau seama ce spun, chiar nu mai sunt atenţi la detalii", declară Cîţu