Gala Premiilor CeRe - Un eveniment despre curajul de a face şi a cere

Se încarcă player-ul...

Ropote de aplauze au răsunat joi pe scena Galei Premiilor pentru Participare Publică (G3P), în semn de omagiu faţă de cei care şi-au sacrificat din timpul şi confortul lor, pentru a schimba în bine societate.

Organizată sub sloganul “Dacă vrei să schimbi ceva, nu mai sta în banca ta" cea de a şasea ediţie a G3P, "un eveniment despre curajul de a face şi a cere", cum l-au definit organizatorii, a reunit oamenii care, prin eforturi susţinute, au demonstrat că perseverenţa şi sacrificiul făcute pentru alţii pot clinti, dacă nu munţii, măcar nepăsarea autorităţilor şi pot aduce schimbarea atât de necesară în plan social.

"În ultimii ani din ce în ce mai mult oameni ies din zona lor de confort, din banca lor, au curajul să ceară, fac lucruri şi au curajul să responsabilizeze autorităţile atunci când consideră că nu îşi fac bine treaba.", a declara Oana Preda, directorul evenimentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale