Deputat PNL: Românii vor asista la filmul "Cum să furi un pilon", scenariul şi regia Darius Vâlcov

Se încarcă player-ul...

"Nu ştiu câţi dintre dvs. aţi văzut filmul Cum să furi un milion, dar toţi românii vor asista la filmul Cum să furi un pilon, de pensii, realizat de casa de producţie PSD-ALDE, scenariul şi regia Darius Vâlcov", a declarat liberalul Lucian Heiuş, la dezbaterea pe moţiunea împotriva ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Deputatul PNL susţine că naraţiunea este simplă:

Pasul 1. Falimenezi o ţară.

Pasul 2. Găseşti un politician demagog şi infatuat şi îl numeşti ministru la finanţe.

Pasul 3. Cauţi o divă inocentă care nu ştie dacă a contribuit sau nu la Pilonul 2 de pensii şi o pui şefă la Ministerul Muncii.

Pasul 4. Identifici nişte personaje negative – fondurile de investiţii sau eventual Soros.

Pasul 5. Creezi un final fericit în care 7 milioane de români vor dona Guvernului PSD-ALDE banii acumulaţi în Pilonul 2 de pensii.

"Domnule ministru Teodorovici, acest scenariu este nefast şi jignitor pentru români. Şi pentru că acceptaţi să jucaţi în acest film, merită să fiţi demis", a subliniat Lucian Heiuş.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale