Anecdotă de la Bruxelles. "Dom'le, e o coincidenţă de nume? Că am auzit că la Bucureşti va fi premier cineva numit Dăncilă?"

Se încarcă player-ul...

Lăsând la o parte propaganda care funcţionează pe plan intern, la Bruxelles, lumea râde de personaje precum prim-ministrul Viorica Dăncilă, a afirmat, în cadrul unei emisiunii Rezistenţa TV, europarlamentarul Cristian Preda.

"Când Dăncilă a fost numită prim-ministru, a venit un coleg de al meu din Parlamentul European, care e membru în Comisia de agricultură, acolo unde doamna Dăncilă a fost din 2009, şi mă întreabă: Dom'le, e o coincidenţă de nume? Că am auzit că la Bucureşti va fi prim-ministru cineva numit Dăncilă? Şi zic: Dom'le, nu e o coincidenţă, e doamna asta care a fost aici. Ce-mi spune acest coleg: E această Dăncilă care 9 ani de zile nu a fost în stare să zică nimic substanţial în Comisia de agricultură? Păi ce fel de ţară aveţi dacă ajunge o asemenea persoană prim-ministru?! Asta e reacţia oamenilor. Şi sunt oameni care sunt din grupul ei politic, nu sunt din grupul meu politic. Înţelegeţi? Deci colegii ei de familie politică. Ce s-a spus la Bucureşti?! La Bucureşti s-a spus că nimic nu se decidea la Bruxelles fără doamna Dăncilă, că este o piesă cheie, că în felul ăsta Guvernul României va fi mai bine reprezentat la Bruxelles", a declarat Cristian Preda.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale