Ziua şi schimbarea la PNL. Un nou candidat pentru Sectorul 3

Liberalii au aruncat un nou candidat în cursa pentru Primăria Sectorului 3 - actualul fief al pesedistului Robert Negoiţă. Este vorba despre deputatul Cristina Pocora.
Cristina Pocora
Cristina Pocora (Epoch Times România)

Cu o zi în urmă şi-au schimbat candidatul pentru Primăria Capitalei. Astăzi, liberalii au mai operat o schimbare importantă - l-au scos din cursa pentru sectorul 3 pe Ştefan Vasile. În locul lui a venit deputatul Cristina Pocora care se bucură, se pare, de mai multă notorietate.

"Aş vrea să spun foarte clar şi limpede. Vin foarte hotărâtă şi determinată în această bătălie. Vin foarte hotărâtă să susţin şi să-mi aduc contribuţia la câştigarea Primăriei Capitalei de PNL. (...) Vreau ca cetăţenii sectorului 3, cetăţenii Bucureştiului să aibă o viaţă mai bună pentru ei şi pentru familiile lor. (...)

Îl invit pe domnul Negoiţă, încă de pe acum, să iasă din ascunzătoare — am auzit că, aşa, pe ascuns, şi-a depus candidatura — să vină şi să discutăm deschis despre mandatul domniei sale şi despre planurile de viitor. Să discutăm despre raportul Curţii de Conturi privind cheltuirea banului public în sectorul 3 sub mandatul său. Dacă cumva nu poate şi îi e frică, chiar şi cu doamna Firea aş putea să discut acest subiect", a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Cristina Pocora, citată de Agerpres.

Predoiu explică mutarea

"Filosofia noastră este să luptăm în echipă şi să lucrăm în echipă. Ori, condiţia reuşitei în echipă este o compatibilitate totală şi o armonizare între candidat şi echipa din cadrul organizaţiei. (...) La sectorul 3, în ultimele zile, au apărut semne ale unor ezitări în această direcţie şi noi optimizăm în acest fel campania electorală. Este o decizie prin care să securizăm 100% şansele pe care le avem pentru a câştiga. Vom câştiga şi la sectorul 3.

Robert Negoiţă este un primar corupt. Nu o spune un membru al PNL, o spune un raport al Curţii de Conturi. Curtea de Conturi care e condusă de membri marcanţi ai PSD, dacă nu mă înşel şi domnul Sârbu e pe acolo. Deci bucureştenii să se uite cu atenţie în raportul Curţii de Conturi despre cum a gestionat domnul Negoiţă banul sectorului. Ori, noi nu ne permitem să pierdem nicio fărâmă de şansă acolo şi vom câştiga cu Cristina Pocora", a declarat Cătălin Predoiu, preşedintele interimar al PNL Bucureşti.