Ziua Naţională. "Îi doresc ţării mai multă coloană vertebrală, cinste şi onoare!"

România ar trebui să fie condusă de oameni mult mai morali, care să tragă pentru ţară şi să fie în primul rând patrioţi, a transmis unul dintre tinerii veniţi la parada de 1 Decembrie, în timp ce un altul i-a dorit ţării mai multă coloană vertebrală.
1 decembrie 2017
1 decembrie 2017 (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Zeci de mii de români au ieşit luni în centrul Capitalei pentru a urmări parada de 1 Decembrie. Printre ei, mulţi familişti, tineri cu copii în braţe, de mână său în cârcă, şi mulţi oameni veniţi din provincie, unii în straie populare. În zona din proximitatea Arcului de Triumf, în apropierea scenei oficiale, au fost masaţi mulţi simpatizanţi PSD, veniţi de la Craiova, din Teleorman şi alte judeţe ale ţării. Atmosfera a fost însă una de sărbătoare, oamenii abţinându-se de la huiduieli sau manifestări cu iz politic.

În mulţime s-au fluturat steguleţe, oamenii au făcut fotografii cu soldaţii şi tehnica militară şi mai toţi cei intervievaţi au urat României şi românilor numai bine. Şi nu doar atât:

"Mi-aş dori să fie o ţară mult mai corectă, condusă de nişte oameni mult mai morali şi să tragă pentru ţara noastră, pentru binele poporului şi să fie patrioţi, în primul rând.

Am fost plecat pe dincolo, acolo totul e bine pus la punt şi acolo oamenii trag pentru ţara lor, pentru neamul lor. Ar trebui să fie mult mai patrioţi, nu să tragem toţi unu pentru unu, să tragem unul pentru toţi", a declarat un tânăr hunedorean, îmbrăcat în port popular.

"M-a adus aici împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire şi să aduc copilul să-l fac şi pe el patriot, să-şi iubească ţara. Ce să-i doresc ţării? Mai multă coloană vertebrală, cinste şi onoare. Ar trebui să se schimbe gândirea oamenilor. De la oamenii de rând trebuie să plece schimbarea, că de sus nu o să plece. Odată ce pleacă de jos automat şi sus or să fie oameni buni. Schimbarea trebuie să fie spre corectitudine, muncă şi cinste. În direcţia asta", a declarat la rândul său un tânăr tată ce îşi ţinea băieţelul în cârcă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne