Ziua 375. "Cum e posibil ca un condamnat la 8 ani de închisoare să rămână în continuare în Guvern?"

Protest
Protest (Epoch Times)

Sfârşitul grupului infracţional care vrea să pună mâna pe toată România se apropie, au transmis vineri, din Piaţa Victoriei, protestatarii #rezist.

"Jos incompetenţii, impostorii, mincinoşii, hoţii, mafioţii de la cârma ţării! Prosperitatea vine din investiţii, nu din îndatorarea copiilor şi nepoţilor noştri. Încătuşaţi, judecaţi, condamnaţi şi puşi la plata prejudiciilor aduse ţării şi românilor din timpul celor trei guvernări cu fantome comuniste, bolşevice, duşmanii României moderne", a declarat o protestatară.

La rândul său, un tânăr a atras atenţia că asistăm zilele acestea la o unitate a penalilor din PSD în jurul lui Darius Vâlcov, consilier de stat în Guvernul Dăncilă, care a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupţie, condamnare care nu este definitivă.

"Penalii din PSD în frunte cu Dragnea vor cu orice preţ scăparea de la puşcărie a lui Vâlcov. Oare cum este posibil ca un condamnat la 8 ani de închisoare să rămână în continuare pe o funcţie într-un stat democratic? Se pare că poate, pentru că este susţinut de un grup de penali care vor primi şi ei condamnări la ani grei de puşcărie", a afirmat protestatarul.

Potrivit manifestantului, pentru ca România să fie cu adevărat un stat democratic, trebuie să scape de toţi politicienii cu probleme penale care sunt acum în funcţii publice.

"Sperăm ca după Vâlcov să urmeze şi alţi politicieni şi în cele de urmă să fie arestaţi şi Dragnea cu Tăriceanu. Noi continuăm să venim la protest în Piaţa Victoriei, seară de seară, fiecare după timpul său. A trecut mai bine de un an de când ieşim în stradă şi nu am obosit. Sfârşitul grupului infracţional care a pus mâna pe PSD şi care vrea să pună mâna pe toată România se apropie. Sperăm ca nemulţumirile legate de scăderea salariilor să declanşeze mai repede sfârşitul penalilor din PSD!", a precizat tânărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne