Ziua 320. "Este ziua în care a murit Monarhia. Urmează Democraţia. Avem datoria să luptăm pentru ţară!"

Aflată sub domnia PSD-ALDE, ţara este într-un real pericol, astfel că românii trebuie să iasă în stradă pentru a-şi apăra libertatea şi democraţia, au transmis 'rezistenţii' din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Românii au obligaţia şi datoria faţă de Regele Mihai, pe care îl venerează abia acum, de a lupta pentru ţară, au atras atenţia sâmbătă, din Piaţa Victoriei, protestatarii #rezist, reveniţi pentru o nouă seară de proteste în faţa Guvernului.

"Astăzi este ziua în care ne luam la revedere de la Regele Mihai. După ceremonie am venit în Piaţa Victoriei ca să ţin un moment de reculegere, atât pentru Majestatea sa cât şi pentru democraţie. Cred că Regele Mihai este mândru de toţi cei care luptă împotriva sistemului comunist şi că ne va susţine de acolo, din cer, de la distanţă, aşa cum a făcut-o mereu. Deşi a fost departe, a fost mereu alături de ţara lui de suflet, a intervenit de fiecare dată când guvernanţii au abuzat de putere. Mâine ne vom strânge cât mai mulţi şi vom continua lupta împotriva celor care vor ca România să fie condusă de interlopi", a declarat un protestatar.

La rândul său, o altă manifestantă i-a promis Regelui Mihai că "ne vom apăra libertatea şi democraţia" în aceste "vemuri de cumpănă".

"Nu-mi găsesc cuvintele, sunt mult prea tristă. Regele meu, Regele nostru, a plecat pentru totdeauna! Drum bun în lumină, Majestate! La revedere! Să ne iertaţi, atât de târziu v-am înţeles! Vă iubim! Nu vom uita niciodată cuvintele Majestăţii Voastre: „Stă doar în puterea noastră să facem ţara statornică, prosperă şi admirată în lume”. În aceste vemuri de cumpănă pe care le trăim, când ţara e în pericol, vă promitem, Majestate, că ne vom apăra libertatea şi democraţia! Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a afirmat protestatara.

Un alt participant la manifestaţia din Piaţa Victoriei s-a arătat revoltat că şefii Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au participat la funeraliile Regelui.

"16 Decembrie 2017. Este ziua în care Monarhia a murit. Urmează democraţia şi România. Este cea mai tristă zi pentru mine, mă simt ca şi când am pierdut pe cineva din familie. Eu aveam câteva raze de speranţă, şi una a apus astăzi, odată cu Majestatea Sa Regele Mihai I. Aş vrea să vorbesc doar despre el, despre Rege, doar că nu mă pot abţine să nu remarc ipocrizia şi nesimţirea celor doi conducători ai Parlamentului. Nu aveau ce să caute astăzi, la funeralii. Românii au ieşit să-şi ia rămas bun de la Majestatea Sa şi au strigat printre altele Jos Comunismul! Fraţilor, avem obligaţia şi datoria faţă de Regele Mihai, pe care îl venerăm abia acum, de a lupta pentru ţară. România l-a izgonit de trei ori şi abia acum realizăm că ultimul rege al României nu mai este. Adio Majestate! Iartă-ne!", a precizat protestatarul.