Ziua 303. "Tu ce faci în decembrie? Eu voi lupta pentru NOI, pentru România!"

România şi românii au pierdut un an din cauza ambiţiei unora de a scăpa de rigorile legii. Urmează acum un nou asalt şi cetăţenii ar trebui să se implice activ a opri asaltul asupra Justiţiei, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii rezist au revenit pentru a 303-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei, lângă Guvern, ferm determinaţi să-şi continue demersurile, indignaţi că asistăm, în aceste zile, la un atac pe toate fronturile împotriva Justiţiei şi împotriva statului de drept. Drept dovadă, conflictul pe care Dragnea şi Tăriceanu l-au creat prin replica contondentă dată Departamentului de Stat al SUA, după ce acesta a cerut Parlamentului să respingă legile Justiţie.

În concluzie, românii ar trebui în această perioadă să se mobilizeze exemplar pentru a stopa atacul politicienilor asupra Justiţiei:

"În două zile intrăm în luna decembrie a acestui an, un an pierdut de România din cauza ambiţiei unora de a fugi de Justiţie. Ce este cel mai grav este faptul că nu vor doar să fugă, ci vor să şi controleze Justiţia!

Avem mesaj clar de la acest grup că până la jumătatea lui decembrie vor schimba legile justiţiei, indiferent câţi vom ieşi în stradă! Tu ce faci în decembrie, român care citeşti acest articol? Eu voi lupta pentru NOI, pentru România!", spune un protestatar.

La rândul său, o tânără transmite ca protestatarii nu vor ceda Piaţa Victoriei unde s-a anunţat că Primăria Capitalei va organiza Târg de Crăciun, tocmai pentru a pune capăt manifestărilor celor care cer plearea lui Dragnea şi a corupţilor din fruntea ţării şi reaminteşte gravitatea conflictului creat de replica dată de Dragnea şi Tăriceanu americanilor.

"Primăria Capitalei organizează un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, exact pe locul desfăşurării protestelor. "Societatea civilă" s-a inflamat imediat, revendicându-şi spaţiul... Desigur că nu vom ceda locul rezistenţei noastre, dar nici nu ştim sigur că anunţatul târg va avea loc, din motive logistice (măcar pentru că circulaţia ar trebui blocată), din motive de securitate (nu cred că sunt atât de inconştienţi încât să organizeze adunări publice într-un loc cu o astfel de încărcătură simbolică) şi pentru că există deja un târg pe aceeaşi temă în Piaţa Constituţiei.

Problema e alta. Încă nu ne-am obişnuit cu acest gen de manipulare şi alergăm cu bună-credinţă după încă o fumigenă aruncată de monstruoasa coaliţie, menită să ne distragă atenţia de la conflictul creat de comunicatul "distinşilor" preşedinţi ai camerelor Parlamentului, ca replică la poziţia SUA vis-a-vis de modificările legislative din domeniul justiţiei, irosindu-ne astfel energia în direcţii irelevante", transmite protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne