Ziua 208. "Suntem în ceasul al 12-lea, ne îndreptăm cu paşi repezi spre dictatura penalilor"

"Vrem Justiţie, nu corupţie!", este mesajul ferm transmis politicienilor de protestatarii #rezist, care au revenit din nou "pe baricade" în Piaţa Victoriei pentru întoarcerea la "normalitate".
Protest
Protest (Epoch Times)

Românii trebuie să continue să iasă în stradă pentru apărarea Justiţiei libere şi independente. pentru a cere o schimbare fundamentală a modului în care este condusă ţara. Prin pachetul de măsuri propus, ministrul PSD Tudorel Toader intenţionează subjugarea Justiţiei şi punerea acesteia sub comanda "penalilor", mutilând actualele legi aflate în vigoare, au tras un semnal de alarmă "rezistenţii" din Piaţa Victoriei.

Început în toiul iernii, când Guvernul Grindeanu adopta, "noaptea ca hoţii", celebra OUG 13 care dinamita Codurile penale, protestul #Rezist a intrat în ziua cu numărul 208 şi, după cum arată situaţia, vor mai urma şi altele.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Suntem în ceasul al 12-a, ne îndreptăm cu paşi repezi spre dictatură, dictatura penalilor. Trebuie să-i oprim, acum! Mâine va fi prea târziu, viitorul României va fi compromis pentru generaţii! Libertatea nu e de vânzare! Principiile nu se negociază! Ieşim pentru un viitor în România! Veţi consimţi la furtul banilor de pensie, voi, cei cu pilonul II? Veţi consimţi la distrugerea Justiţiei? Veţi consimţi la pierderea drepturilor cetăţeneşti câştigate cu sânge în decembrie 1989? Veţi consimţi la reîntoarcerea în dictatură? Veţi consimţi la furtul viitorului nostru? Întrebări la care veţi răspunde în faţa conştiinţei voastre, prin prezenţa sau absenţa în/din Piaţa Victoriei", a declarat o protestatară #rezist.

În opinia manifestantei, pentru a opri "alunecarea ţării în dictatură", românii trebuie să iasă în număr mare în stradă - "sute de mii, milioane chiar".

"Oricum, eu nu mă voi opri, nu pot renunţa la a-mi apăra libertatea, apărând statul de drept şi viitorul acestei ţări! Nu trebuie să aşteptăm nimic de la alţii, totul depinde doar de noi. Aceasta a fost greşeala noastră dintotdeauna, ne-am legat speranţele de alţii, am aşteptat să ne rezolve problemele, ceea ce ne-a adormit instinctele de luptători şi ne-a transformat în nişte neajutoraţi", a mai precizat protestatara.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un tânăr a opinat că planul actualei puteri - în frunte cu liderul PSD Liviu Dragnea - de a pune Justiţia sub control politic va eşua la fel cum s-a întâmplat şi cu OUG 13.

"Ei pot să încerce, însâ romanii nu îi vor lăsa. Suntem cu toţii cu ochii pe ei. E normal să nu stea cu mâinile în sân avand în vedere ce îl aşteaptă. Păi ce pot să facă? E asta sau pârnaie. Dar au mai tot încercat din astea şi nu a mers. Aşa a facut şi la OUG. Sunt disperaţi, dar eu zic că nu o să reuşească nimic. Dau din mâini în timp ce se scufundă şi mai mult. E normal să facă aşa. Asta o să îi îngroape şi mai mult. Dragnea se va îngropa singur, odată cu mafioţii şi incompetenţii lui", a afirmat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne