Ziua 191. "Batjocoritorii noştri ne stau în frunte, iar noi ce facem?"

Mai răi probabil şi decât fanarioţii, "prăduitorii moderni" ai acestei ţări împiedică de 27 de ani dezvoltarea României şi, dacă vor fi lăsaţi, vor continua să o tot facă. Este deci timpul să fie opriţi, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Nimeni în afară de Stradă nu mai poate opri PSD-ul şi pe preşedintele său infractor din a acapara toată puterea în România şi a instaura o dictatură pe termen lung, susţin protestatarii reveniţi lângă Guvern pentru a 191-a zi consecutiv.

Indignaţi că am ajuns să fim conduşi de un "grup infracţional" care ar vrea să se permanentizeze la putere, pentru a continua să fure nestingherit aşa cum o face de 27 de ani, protestatarii lansează un nou apel la trezire colectivă. Căci, fără mobilizarea maselor, vom ajunge şi noi ca Venezuela, o ţară adusă în sapă de lemn, haos şi sânge de un dictator.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Se întreabă lumea de ce suntem în stradă chiar şi acum? Să se uite un pic la Venezuela de astăzi şi or să înţeleagă. Nu vrem să ajungem să se moară din nou ca în decembrie 1989 pentru a putea trăi într-o ţară liberă! Cine în afară de protestatarii din stradă poate opri PSD-ul şi pe preşedintele său infractor condamnat? Cine altcineva îi poate opri să nu se instaleze la putere în România pentru a conduce România în mod dictatorial pentru o perioadă foarte lungă?

Aceşti indivizi care ne conduc acum sunt capabili să fure şi să falsifice rezultatul alegerilor viitoare pentru a se menţine la putere. Exact aşa cum face acum preşedintele Venezuelei! Asta ne dorim? Să vedem din nou sânge de tineri la Universitate în Capitală cât şi pe străzile altor oraşe ale României?", declară un protestatar.

Protestatarul le transmite celor de acasă că cei aflaţi la putere împiedică de 27 de ani dezvoltarea României şi ridică întrebarea: ne lăsăm în continuare conduşi "de cei mai răi duşmani ai acestei ţări?"

"Cum pot oamenii să stea în case liniştiţi şi indiferenţi cât timp acest grup infracţional care ne conduce, este cel care hotărăşte destinul lor? Cum să te lase conştiinţa să stai în casă când te conduc cei mai răi din duşmanii acestei ţări?

Poate mai răi şi decât fanarioţii, aceşti prăduitori moderni ai României! Ei sunt cei care împiedică de 27 de ani dezvoltarea economică, socială şi culturală a României! Batjocoritorii noştri ne stau în frunte, iar noi ce facem? Nimic! Stăm liniştiţi în case!

Protest
Protest (Epoch Times)

Această atitudine se doreşte a fi numită realism? Nu cumva este vorba despre o prostie iresponsabilă colectivă? Nu cumva este vorba despre o gravă lacună a simţului civic? A sta în casă, indiferent, în condiţiile de acum ale vieţii politice, este orice altceva, dar nu realism! Să nu se aştepte nimeni ca la următoarele alegeri PSD-ul să participe corect fără a încerca fraude şi astfel să falsifice rezultatul alegerilor! Pentru PSD şi aliaţii săi a pierde puterea înseamnă a pierde totul, pentru că, după ce timpul acestor duşmani ai românilor în fruntea ţării se va fi terminat, va veni în sfârşit momentul să plătească toţi aceia care, începând cu decembrie 1989, au batjocorit ţara asta! Fiecare TREBUIE să îşi primească răsplata! Pe măsura batjocurii sale la adresa românilor şi pe măsura nedreptăţii lui!", transmite protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne