Ziua 147. "Avem la conducere combinatori care vor face orice să nu răspundă în faţa legii"

În şase luni, PSD a reuşit performanţe de neegalat: să mutileze Codurile Penale, să scoată în stradă 600.000 de români, să îşi dea jos propriul guvern şi să-şi aservească instituţiile statului, acuză protestatarii rezist, indignaţi că Dragnea este din nou în postura de a numi un nou premier.
Protest
Protest (Epoch Times)

În timp ce coaliţia la putere încearcă să-şi impună un nou premier în locul celui pe care abia l-au dat jos, protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi că la conducerea ţării sunt în continuare doar "combinatori" dispuşi să facă orice pentru a nu suporta rigorile legii.

La indignarea că Liviu Dragnea este din nou în postura de a propune premier, de parcă OUG 13 n-ar fi fost adoptată, iar protestele n-ar fi existat, se adaugă, în plus, revolta clasării dosarului ordonanţei prin care PSD şi ALDE au încercat mutilarea Codurile Penale în favoarea corupţilor.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Au trecut mai bine de şase luni de Guvernare PSD, perioadă în care aceşti trădători de ţară au reuşit ce nu a reuşit nimeni până acum: să îşi schimbe propriul Guvern, pentru a-i satisface dorinţa ’’Masculului Alfa’’ al acestui grup infracţional, să negocieze cu minorităţile drepturile românilor, asta tot pentru câteva voturi necesare ’’Masculului Alfa’’, să folosească CCR-ul şi Avocatul Poporului tot pentru acest deja binecunoscut ’’Mascul Alfa’’, şi a grupului său de mafioţi. Am ajuns după şase luni să avem acelaşi individ, care propune tot un ’’vasal’’ pentru a organiza noul Guvern, special pentru a satisface, pe perioada vacanţei parlamentare, dorinţele ’’Masculului Alfa’’.

Astăzi, Parchetul General a clasat dosarul OUG13, în condiţiile în care avem un traseu al documentelor neconform, dar avem acest caz în care avem dovezi şi poate deveni un precedent pentru următoarele ’’minuni’’ ale Grupului infracţional. Avem la conducere numai combinatori care vor face orice, numai să nu răspundă în faţa legii. Aşteptăm mişcarea Domnului Preşedinte şi sper, cât mai curând să avem parte de alegeri anticipate, alegeri care vor permite totuşi nişte dezbateri publice mult mai reale şi mai transparente! Noi vom rezista şi vom acţiona cât de curând!", declară un protestatar.

O altă protestatară critică şi ea propunerea "în bătaie de joc" făcută de PSD pentru postul de premier şi transmite că, pentru cei din Piaţa Victoriei, partidul lui Drangea nu este altceva decât un grup mafiot organizat. De asemenea, protestatara acuză şi Opoziţia că, în aceste momente de cumpănă, îşi vede de propriile interse şi orgolii şi nu a fost în stare să vină cu o alternativă la propunerea PSD.

"De 148 de zile tot ieşim în stradă revoltaţi de toată mascaradă asta dirijată de PSD. După un guvern de marionete dat jos de propriul partid pentru că nu a fost în stare să-l facă scăpat pe Dragnea de procesele pe care le are, acum vedem cum PSD-ul vine pur şi simplu cu propuneri de premier făcute tot în bătaie de joc.

Noi ştim cu toţii că PSD nu este altceva decât o gaşcă de hoţi şi infractori, un grup mafiot organizat care acum propune un plagiator la postul de prim-ministru. Păi plagiatul din punctul meu de vedere este tot un act de hoţie, doar că un act de hoţie mai intelectual. Pe de altă parte, opoziţia, care este în continuare aproape invizibilă, nu a fost în stare să vină cu o singură propunere.

Protest
Protest (Epoch Times)

Când ţara arde în halul în care arde, opoziţia îşi vede de propriile interese şi orgolii. Ca atare, Preşedintele nu prea a avut de ales şi a ales plagiatorul, adică un hoţ din start. Eu înţeleg şi noi înţelegem că nu a dorit să mai continue criza, dar în acest moment sunt extrem de dezamăgită. Ca atare şi zilele viitoare tot în Piaţă vom veni seară de seară, în condiţiile în care mă gândesc că ce nu a mai vrut să facă Grindeanu va face Tudose pentru şeful lui de partid. Să ne aşteptăm din nou la vreo OUG, că doar vine vacanţa parlamentară? Noi vom rămâne vigilenţi şi cu ochii pe ei", transmite protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne