Ziua 138. "Această caracatiţă nu va ceda sub nicio formă puterea banului!"

Au trecut nu mai puţin de 138 de zile de când "un grup de infractori" ajuns la putere a încercat să dea o lovitură de neuitat Statului de Drept fără să-şi asume responsabilitatea pentru sfidarea poporului, astfel că protestatarii #rezist au revenit în Piaţa Victoriei pentru a cere Dreptate.
Protest
Protest (Epoch Times)

În urmă cu 138 de zile, Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu adopta, "noaptea, ca hoţii", infama OUG 13 în favoarea infractorilor, gest care a revoltat o ţară întreagă. De atunci, seară de seară, protestatarii #rezist se întorc în Piaţa Victoriei şi îi cer să-şi asume prin demisie încercarea de a legifera în favoarea răufăcătorilor. Şi nu numai Grideanu ar trebui să demisioneze, cred protestatarii, ci şi Dragnea şi Tăriceanu şi, în genere, toţi cei ce şi-au făcut o prioritate din apărarea intereselor corupţilor în detrimentul românilor.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Au trecut 138 de zile de când acest grup de infractori au atacat Statul de drept. Doar că sunt frământări interne între tabara condamnatului Dragnea şi grupul Ponta! În ultimele luni, acest infractor dovedit, preşedinte de partid, a devenit "omul negru" al tuturor, şi... cine se ia la "trântă" cu el devine Erou. Noi ca şi rezistenţi nu ne putem asocia cu nici un membru PSD, cu atât mai puţin cu cel care ne-a sfidat atâtea luni şi mai ales că această "caracatiţă" nu va ceda sub nicio formă puterea banului!", a declarat unul dintre protestatari.

De 27 de ani ţara este condusă într-un mod iresponsabil, lucrurile nu mai pot continua aşa la nesfârşit. Tânărul cere o altfel de clasă politică, una care să aibă ca prioritate binele poporului, nu micile sale interese meschine.

"Noi o să rezistăm şi dorim să schimbăm mentalitatea cetăţeanului român, cum că "nu avem cu cine vota", mentalitate greşită! Noi aşteptăm politicieni responsabili, politicieni care-şi vor asuma programe şi care îşi vor asuma şi greşelile! Nu vom mai accepta să avem indivizi care sfidează poporul! Dragi români, ştiţi ce am câştigat în ultimele patru luni? Am câştigat Speranţa! Speranţa că Noi facem diferenţa, şi chiar o facem! Doar împreună vom reuşi! Doar împreună! #rezist!", a precizat manifestantul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său un alt participant la protest cere şi el instituţii publice care să funcţioneze corect şi curat, deziderat cu atât mai actual cu cât cei aflaţi acum la putere au demonstrat că nu sunt în stare să facă în mod corect administraţie sau politică.

"Dacă ne-am ţine doar de glume, am putea merge pe ideea cuiva dintre protestatari, care spunea că zilele astea am putea reveni în Piaţa Victoriei ca la un spectacol de circ la care nu trebuie să plătim bilet. Însă, din păcate, nu e amuzant. Ceea ce se întâmplă acum la vârful PSD confirmă a nu mai ştiu câta oară că mesajul transmis de noi de atâtea luni este corect şi pertinent: vrem instituţii publice care să funcţioneze corect şi curat.

În rândul politicienilor care au azi puterea se pare că circulă un fel de boală - nu concep mersul lucrurilor fără înţelegeri ascunse sau fără trocuri cu funcţii ori alte avantaje. Nu sunt în stare să facă în mod civilizat politică sau administraţie publică, dezbărându-se de metehnele tipice comuniştilor, foşti şi actuali-clientelism, oportunism, favoritism, servite cu o garnitură consistentă de cinism, şi toate acestea în primul rând pentru propriile interese", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne