Ziua 104: "Toate legile pe care le dau sunt făcute ca din penali pătaţi să îi scoată imaculaţi!"

Parlamentul continuă să aibă în fruntea celor două Camere politicieni cu probleme penale, iar Guvernul continuă să lucreze mai degrabă pentru corupţi decât pentru cetăţeni, acuză protestatarii #rezist, ferm hotărâţi să tot revină în Piaţa Victoriei până când lucrurile se vor schimba.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii #rezist au revenit la Guvern pentru cea de a 104-a seară consecutiv de la adoptarea OUG 13, demers care pentru mulţi români a fost semnalul clar că cei de la putere au ca prioritate apărarea intereselor corupţilor, nu munca pentru bunăstarea ţării, aşa cum promitea PSD în campania electorală.

Revoltaţi că la mai bine de trei luni de la acea noapte, când oamenii se revărsau în stradă indignaţi de legiferarea hoţiei, nimeni nu a plătit pentru ce s-a întâmplat, ba, mai mult, legiuitorii şi-au făcut preocupare de căpătâi din a turna proiecte de legi care să faciliteze jaful public şi să-i scoată de după gratii pe hoţii cu gulere albe, cetăţenii ce revin seară de seară la Guvern se declară determinaţi să-şi continue protestul până vor vedea o schimbare reală a ţării.

Protest
Protest (Epoch Times)

Protest
Protest (Epoch Times)

"Suntem în Piaţă de atât de multe zile, am trecut prin două anotimpuri şi în două săptămâni intrăm în al treilea. Din iarnă până în vară, atât de mult ne-a ţinut şi probabil că ne va mai ţine revolta pe care o avem împotriva celor care astăzi sunt în fruntea ţării.

Avem un condamnat penal şef la Camera Deputaţilor şi un cercetat şi inculpat la Camera Senatului. Cred că nici în cea mai coruptă ţară din Africa aşa ceva nu este posibil. Cum să stau cu mâinile în sân când văd asta, şi nu numai atât, dar când văd că toate legile pe care le dau sunt făcute astfel încât din penali pătaţi să îi scoată imaculaţi. Şi când mă uit acum spre Guvern, nu văd altceva decât un guvern care se preocupă să-i scape pe corupţi sau să dea mite electorale prin măriri salariale total nesustenabile de economie.

Protest
Protest (Epoch Times)

Nu aud nimic de investiţii, de măsuri pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar care este deplorabil, despre sistemul de educaţie care este sub orice critică, de reabilitarea spitalelor în care oamenii mor cu zile din cauza mizeriei şi infecţiilor, despre construcţia de autostrăzi... Nu se face absolut nimic din ceea ce ar trebui. Aşa că sunt aici în Piaţă şi voi continua să fiu până când voi vedea că vom intra în normalitate!", declară o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt protestatar susţine că obiectivele PSD sunt salvarea corupţilor de puşcărie iar pe termen mediu şi lung ieşirea din NATO şi apropierea de Rusia, motiv pentru care rezistă şi persistă în Piaţa Victoriei.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Stau în Piaţă din 31 ianuarie. Şi voi continua să fiu acolo! Pentru că în 31 ianuarie PSD şi-a pierdut bruma de legitimitate câştigată în 11 decembrie. Credibilitate, moralitate, integritate, onorabilitate n-au avut niciodată. Rămân în Piaţă pentru că ei trebuie să plece! Pentru că, în opinia mea, obiectivele lor pe termen scurt sunt salvarea de puşcărie, iar pe termen mediu şi lung ieşirea din NATO şi UE şi apropierea de Rusia. De aceea #Rezist, #Insist şi #Persist!", adaugă un protestatar.