"Zică lumea cum o vrea. Lângă mine e Poliţiaaa.." - Poliţişti suceveni, la petrecerea unor contrabandişti

Politisti la petrecere cu contrabandisti
Politisti la petrecere cu contrabandisti (Captura video)

"Zică lumea cum o vrea / Lângă mine e Poliţiaaa..", au cântat, cu foc, maneliştii la o petrecere unde poliţişti au petrecut cot la cot cu inculpaţi pentru contrabandă, câţiva dintre ei şi condamnaţi.

Potrivit Monitorul de Suceava, la petrecerea de botez a copilului lui Tudorel Moloce, din Gălăneşti, personaj implicat în afaceri legate de contrabandă, au luat parte Lucian Tărîţă şi George Tărîţă, zis „Cusu”, ambii din comuna Vicovu de Jos, implicaţi în mai multe dosare în care sunt acuzaţi de contrabandă. În apropierea lor, la petrecere s-a aflat şi comisarul-şef Gheorghe Irimescu de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi.

În imaginile filmate la eveniment mai apar comisarul-şef Petrea Pătrăuceanu, de la Poliţia de Frontieră, şeful de post de la Iaslovăţ, Daniel Dăscălescu, precum şi un poliţist rutier de la Rădăuţi – Petrică Prelipcean.

Poliţiştii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava susţin că au participat la petrecere la invitaţia fiicei din prima căsătorie a lui Moloce, de profesie poliţistă. De altfel, fiica, cu o imagine bună în munca de poliţie, a luat parte şi ea la eveniment.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a demarat deja o anchetă internă, privind procedura de verificare prin Biroul de Control Intern a poliţiştilor care au participat la petrecerea privată.

„Referitor la imaginile care au apărut în spaţiul public, menţionăm faptul că cei doi poliţişti de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei se analizează contextul în care poliţiştii de frontieră au participat la petrecerea respectivă”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan, ofiţer pentru relaţii publice la Poliţia de Frontieră Suceava.

Redacţia Epoch Times a solicitat şi poziţia MAI care a transmis, prin intermediul secretarului de stat Bogdan Desprescu faptul ca IPJ Suceava a demarat o anchetă internă ale cărei concluzii vor fi făcute publice după finalizare.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne