Zgonea, mazilit de Dragnea & co. Mircea Geoană: Corupţia şi slugărnicia au acaparat total PSD

Excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD, după ce a îndrăznit să-i conteste supremaţia lui Liviu Dragnea, proaspăt condamnat definitiv în dosarul Referendumul, i-a atras atenţia lui Mircea Geoană, care a trecut, de asemenea, printr-o experienţă similară cu ceva timp în urmă.
Mircea Geoană
Mircea Geoană (Epoch Times România)

Corupţia şi slugărnicia au acaparat total PSD, care a devenit un partid "total lipsit de atitudine democratică", a declarat preşedintele Partidul Social Românesc, Mircea Geoană.

"Delictul de opinie este încă o dată taxat de Dragnea&co. Faptul că ai o condamnare definitivă pentru corupţie politică nu este un motiv suficient pentru a face un pas în spate, dar pentru că ai o părere diferită eşti dat afară. PSD-ul de azi este umbra celui de acum 6 ani. Corupţia şi slugărnicia au acaparat total acest partid.

PSD dovedeşte că este total lipsit de orice atitudine democratică! Este evident astăzi că este nevoie de o reconstrucţie a stângii democratice din România, dar aceasta nu mai poate fi făcută de Dragnea, nu mai poate fi făcută de actualul PSD!", a declarat Mircea Geoană după excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD.

Liderul PSRO - şi el exclus acum ceva vreme tot de Dragnea&Ponta&co, la pachet cu Marian Vanghelie - a făcut referire la o declaraţie recentă a liderului PES, Serghei Stanişev.

"Serghei Stanişev are dreptate: PSD este singurul în măsură să-şi aleagă conducerea. Cu o condiţie obligatorie, pe care am asumat-o în numele PSD la aderarea la PES, în cursul mandatului meu: respectarea criteriilor morale, ideologice şi de integritate, proprii familiei noastre politice europene", a subliniat Mircea Geoană.

Amintim că Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD după ce şi-a permis să ceară demisia şefului PSD Liviu Dragnea şi să afirme că partidul se îndreaptă cu paşi repezi şi cu ochii închişi către prăpastie, fiind condus de un condamnat penal.