Wimbledon 2019. Simona Halep, declaraţii după calificarea în semifinală! Ce a spus despre viitoarea sa adversară

Simona ne-a bucurat din nou cu o evoluţie magnifică la Grand Slam-ul din capitala Marii Britanii, asigurându-şi prezenţa în careul de aşi după ce a trecut de chinezoaica Shuai Zhang, în două seturi, scor final 7-6 (4), 6-1. Următoarea adversară va fi ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA).
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 7 WTA) se află la un meci distanţă de finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon după ce a dispus cu dificultate de chinezoaica Shuai Zhang (30 ani, 50 WTA) cu 7-6 (4), 6-1. Iată ce a declarat despre duelul cu sportiva asiatică.

"Am fost puţin nervoasă şi stresată înaintea meciului, ştiam că va lovi puternic. Când loveşte mingea nu prea sare şi e dificil să returnez. Nu îmi place stilul ei. Nu mi-e uşor să joc contra ei. Dă foarte razant şi mingea nu sare foarte mult, iar mie îmi e greu să lovesc de jos. Dar am fost sută la sută pentru fiecare minge, i-am întrerupt ritmul puţin şi apoi am câştigat..", a spus Simona.

În penultimul act, Simona o va întâlni pe Elina Svitolina (8 WTA). În confruntările directe, jucătoarea din Ucraina conduce cu 4-3.

"Tot timpul a fost dificil împotriva Svitolinei, am avut meciuri lungi şi mă aştept din nou la aşa ceva. Nu contează de câte ori am jucat, care e scorul, va trebui să dau totul pentru a obţine victoria pentru că suntem în semifinale. Când mă gândesc la ea, mă gândesc la meciul de la Roland Garros, nu la finalele de la Roma", a comentat fosta lideră mondială referitor la viitoarea sa adversară, pe care o va întâlni joi la o oră care va fi anunţată ulterior.

Simona Halep a mai atins această fază a competiţiei o singură dată, la ediţia din 2014, când a fost învinsă de Eugenie Bouchard.