"Vreau o Românie curată!" - Protest al copiilor la Guvern

Mii de părinţi au venit, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, sperând ca prin gestul lor să determine Guvernul să anuleze ordonanţa prin care a "legalizat hoţia", astfel încât să nu fie nevoiţi să plece din ţară ca să le ofere copiilor un viitor.
Protestul Copiilor în Piaţa Victoriei
Protestul Copiilor în Piaţa Victoriei (Florin Chirilă/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Piaţa Victoriei a fost, sâmbătă, locul cu cea mai mare concentraţie de copii şi părinţi pe metru pătrat din Capitală. Mii de mămici şi tătici au venit cu prichindeii lor în faţa Guvernului, loc unde, de zile în şir, se cere abrogarea celor două ordonanţe prin care PSD şi ALDE au modificat Codul Penal în favoarea corupţilor.

De ce au ales părinţii să îşi aducă copiii la Guvern în loc să-i ducă în parcuri sau în alte locuri de distracţie? Pentru mulţi dintre părinţi miza este mai mare decât abrogarea celor două ordonanţe, miza este viitorul copiilor lor pe care îi doresc crescuţi într-o ţară în care hoţia e sancţionată, nu permisă prin lege, o ţară în care se poate trăi decent şi civilizat.

Protestul copiilor
Protestul copiilor (Florin Chirilă/Epoch Times)

Vă invităm să urmăriţi câteva dintre declaraţiile date de părinţi:

„În primul rând suntem aici pentru România. Vream ca ea (fetiţa n.r.) să crească într-o ţară guvernată democratic, nu de nişte hoţi. Ce se întâmplă acum e inadmisibil! Vrem să ne încercăm şansele şi să nu plecăm din ţară şi dorim ca ea să aibă parte de un viitor aşa cum i-l dorim”, declară un tată venit la protest cu fetiţa şi soţia.

„Am venit pentru viitorul acestor copii! Solicităm aborgarea ordonanţei de urgenţă care legalizează furtul”, a declarat o mamă venită alături de copiii ei.

„Vrem să avem un viitor pentru copiii noştri, să nu fim nevoiţi să plecăm din ţară pentru a le asigura libertatea şi siguranţa şi pentru ca cei ce sunt la conducere să respecte ce au propus când au fost votaţi şi să nu se considere superiori legii şi omului de rând!”, declară o altă mamă.

„Am venit pentru un viitor mai bun pentru noi şi copii, pentru ca ţara să arate altfel.”

Protestul copiilor
Protestul copiilor (Florin Chirilă)

„Vrem să manifestăm împotriva hoţilor, ei vor doar să fure, să-şi scoată prietenii şi vor să ne transforme într-o ţară de hoţi! Nu vrem să ne creştem copiii într-o asemenea ţară”, ne spune o altă mamă.

„Fără hoţi, fără mincinoşi, fără comunişti, ne-am săturat de ei!”, declară o bunică.

Protestul copiilor la Guvern
Protestul copiilor la Guvern (Epoch Times)

Protestul copiilor la Guvern
Protestul copiilor la Guvern (Epoch Times)

Protestul copiilor la Guvern
Protestul copiilor la Guvern (Epoch Times)

Protestul copiilor la Guvern
Protestul copiilor la Guvern (Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne