Voluntari în Europa, o nouă iniţiativă: Dăruiţi un ghiozdan complet echipat copiilor care au nevoie

Ce optionale au copiii în ciclul primar
Ce optionale au copiii în ciclul primar (Facebook)

Grupul “Voluntari în Europa” a anunţat lansarea unui proiect dedicat susţinerii copiilor care încep şcoala în septembrie. Iniţiativa constă în dăruirea de ghiozdane complet echipate pentru elevii care nu şi le permit.

„Vă invităm, să ne fiţi buni colegi de clasă într-un proiect al speranţei şi al viitorului. Veniţi alături de noi şi dăruiţi un ghiozdan complet echipat copiilor care au nevoie, ghiozdan care le va face viaţa de elev mai frumoasă şi îi va ‘desena’ într-un tablou cu un altfel de viitor. Am început să dăruim zâmbete, anul trecut. Anul acesta pe 1 iunie am împărţit zâmbete dulci, pentru septembrie ne propunem să dăruim ghiozdane, ghiozdane din care vor creşte rădăcini în pământul României, rădăcini ale #RoOmeniei”, a susţinut grupul într-un mesaj postat pe Facebook.

Organizaţia “Voluntari în Europa” a precizat că proiectul urmăreşte să „împletească ghiozdanele cu educaţia civică a acestor copii şi să începem prin a planta cu ajutorul lor copaci în România”.

De asemenea, grupul a subliniat că pregăteşte un plan prin intermediul căruia să îi ajute pe cei mici să înţeleagă că Diaspora şi România voluntară investesc în viitorul lor, şi că, la rândul lor, ei trebuie să investească într-o Românie mai sănătoasă.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne