Voiculescu: PSD ne-a amanetat viitorul, dar arată cu degetul spre singurul Guvern de oameni cinstiţi din istoria recentă

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Epoch Times România)

Liderul PLUS Vlad Voiculescu a reacţionat, luni, după ce actualul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a lovit din nou în Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş.

„Am ascultat-o pe doamna Sorina Pintea câteva minute la radio din maşină. Nu ştiu care era contextul, dar doamna ministru tocmai urma punctajul 'daţi vina pe tehnocraţi' - tocmai spunea că s-au făcut mai multe angajări în ultimii ani decât în 2016”, a precizat Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PLUS acuză PSD că recurge la „mârşăvii”, una dintre ele fiind faptul că, deşi „mereu au avut pâinea şi cuţitul”, social-democraţii „niciodată nu şi-au asumat nimic. Mereu au avut grijă să mintă şi să arate cu degetul către ceilalţi”.

„Din 2012 sunt la guvernare”, a precizat Voiculescu, adăugând că, deşi a avut majoritate parlamentară în 2016, PSD şi-a bătut joc de bugetul de la acea vreme, „crescând cheltuielile bugetare prin legi votate în bătaie de joc, politicianist, doar pentru a putea arăta cu degetul la guvernul de atunci”.

„Din 2017 au avut din nou tot. Ce au făcut? Au continuat să treacă legi în bătaie de joc amanetând viitorul a generaţii, toate astea însă minţind şi arătând cu degetul spre singurul guvern format din oameni cinstiţi din istoria recentă a României”, a concluzionat Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne