Voiculescu: Olguţa a fost mereu fruntaşă la înfierări şi minciuni, cu şcoală veche, făcută chiar lângă Vadim

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Poate vă mai amintiţi delirul din platourile unor televiziuni de anul trecut: tehnocraţii nu îşi iubesc ţara, tehnocraţii nu ştiu, tehnocraţii nu pot, a scris fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe pagina sa de socializare.

"Anul trecut fruntaşa partidului, duamna Olguţa oferea o mostră de... ce are mai de soi partidul... în direct. Ne spunea anul trecut că pentru spitalele regionale sunt disponibile 300 milioane de euro bani europeni (când de fapt sunt 150 milioane, nu au fost niciodată mai mulţi). Duamna Olguţa a fost mereu fruntaşă la înfierări şi minciuni, cu şcoală veche, făcută cum trebuie chiar lângă tribunul Vadim", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a atras atenţia că, acum, succesorul său pesedist Florian Bodog şi "însuşi Guvernul României" au ajuns să scrie într-un comunicat oficial "asemenea prostii".

"Aceeaşi prostie am auzit-o însă preluată de mai mulţi, că deh, cine să mai citească dacă juma' de partid e mereu la televizor şi restul sunt angajaţi pe pile? Că oamenii le cred minciunile repetate la infinit la televiziunile prietene e trist. Că ministrul Bodog şi însuşi Guvernul României ajunge să scrie într-un comunicat oficial asemenea prostii... nu mai este nici măcar trist", a precizat Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne