Voiculescu: Minte fără nicio ruşine. E ha-lu-ci-nant! Părinţii sunt disperaţi, e vorba de viaţa unor copii...

Minciuna şi lipsa de bun-simţ expuse public se încadrează bine în peisajul Dragnea-Tăriceanu-Dăncilă-Bănicioiu-Ponta-Nicolicea-Iordache, a remarcat, indignat, fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, făcând referire la secretarul de stat Cristian Grasu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

În timp ce părinţii sunt disperaţi pentru că nu mai găsesc vaccinuri iar România se confruntă cu cea mai mare epidemie de rujeolă din Europa, secretarul de stat Cristian Grasu intră şi minte în direct la TV spunând că nu este de fapt nicio problemă, şi-a exprimat nemulţumirea joi, pe pagina sa de socializare, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, într-o postare intitulată "Minciună şi lipsă de bun simţ".

"Pe domnul Cristian Grasu l-am găsit la Ministerul Sănătăţii. Era şeful unităţii care se ocupa de programul Băncii Mondiale. "Se ocupa" este un fel de-a spune... în fapt nu se trăsese nici măcar un cent şi nu era nimic pregătit deşi acordul pentru 250 milioane de euro fusese încheiat în 2014. Ştiam de la început că vin la Ministerul Sănătăţii doar pentru 7 luni. Nu am venit cu gândul să mă descotorosesc de nimeni. Două lucruri am cerut tuturor: să nu mă mintă şi să se poarte cu colegii mei (consilieri şi secretari de stat) la fel cum se purtau cu mine. Nici mai bine, nici mai rău. Cu alte cuvinte, să fie oneşti... şi să aibă bun simţ. Şi am spus deschis că o altă atitudine va avea consecinţe", a declarat Vlad Voiculescu.

Cum Cristian Grasu a reuşit în câteva săptămâni să încalce ambele cerinţe, fostul ministru l-a dat atunci afară.

"Asta a fost în 2016. Domnul Grasu s-a întors la Ministerul Sănătăţii pe cai mari, a doua zi după ce am plecat eu şi mandatul a fost preluat de domnul Bodog. Ştiam cu toţii că asta se va întâmpla... legăturile dânsului cu partidul nu au fost niciodată un secret", a precizat Vlad Voiculescu.

Faptele din zilele noastre

"Suntem în plină epidemie de rujeolă. Potrivit unui document obţinut de TVR, 21 de direcţii de sănătate au anunţat Ministerul Sănătăţii că nu mai au nicio doză de ROR. Sunt de asemenea, medici de familie care nu mai au nici ei vaccinuri... iar unul dintre vaccinurile care lipseşte în toate acestea este chiar vaccinul antirujeolic (ROR). Părinţii sunt disperaţi pentru că România se confruntă cu cea mai mare epidemie de rujeolă din Europa. 55 de copii au murit deja.

Secretarul de stat Cristian Grasu, responsabil pentru ce se întâmplă, intră în direct şi minte, minte fără nicio ruşine spunând nici mai mult nici mai puţin decât că nu este nicio problemă. Dar nu se mulţumeşte cu atât... domnul Grasu le dă lecţii medicilor de familie din toată ţara, o ceartă pe reprezentanta acestora că a îndrăznit să meargă la televizor şi îi spune moderatoarei Emma Zeicescu ce să scrie pe burtieră. Cu alte cuvinte, ca să o spun pe şleau - cel puţin după standardele mele, domnul Secretar de Stat a fost atât de lipsit de un minim bun simţ că a şocat pe toată lumea.

Ascultaţi dialogul. Este ha-lu-ci-nant. Omul care ocupă o funcţie publică şi ar trebui să vină cu explicaţii şi cu soluţii susţine sus şi tare că nu există nicio problemă. Spune mai apoi că îşi va da demisia chiar dacă lucrurile se confirmă. Vaccinuri nu sunt. Demisia bineînţeles că nu şi-o va da.

Miunciuna şi lipsa de bun simţ, chiar şi expuse public la televiziunea naţională... nu sunt însă (şi nu cred că au fost niciodată) motive pentru care să fi dat afară cât partidul-stat este la putere şi tu cunoşti pe cine trebuie. Din contră, minciuna şi lipsa de bun simţ, expuse public... te încadrează bine în peisajul Dragnea-Tăriceanu-Dăncilă-Bănicioiu-Ponta-Nicolicea-Iordache. Sau poate greşesc şi acolo unde este vorba de viaţa unor copii există totuşi limite? Ce spuneţi, doamnă ministru Sorina Pintea?"

Vă invităm să urmăriţi materialul video

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne