Voiculescu, mesaj pentru "apolitici": La mănăstire, în vreun codru sau pe vreo insulă pustie îţi poţi permite asta

Rămâneţi "apolitici" şi lumea noastră va arăta aşa cum va avea chef un număr mic de oameni adunaţi într-un partid, le-a transmis fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, celor care au decis să stea pe bară în timp ce ţara e "mutilată" de politicienii de la putere.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Vitalie Brega)

Fostul ministru Vlad Voiculescu, unul dintre membrii fondatori ai partidului Mişcarea România Împreună al lui Dacian Cioloş, le-a adresat un mesaj celor care spun "cu oarecare pace sau chiar mândrie" că sunt "apolitici".

"Cei care spuneţi cu oarecare pace sau chiar mândrie că sunteţi "apolitici"... călugării pot fi apolitici! La mănăstire, în vreun codru sau pe vreo insulă pustie, acolo îţi poţi permite să rămâi "apolitic". Dacă trăieşti alături de alţi oameni, fie contribui la modul cum se fac reguli, fie nu... dar ele de cineva sunt făcute. Şi asta este politica. Rămâneţi "apolitici" şi lumea noastră va arăta aşa cum va avea chef un număr mic de oameni adunaţi într-un partid.

Iar adevărul va deveni o amintire, o noţiune soroşistă, occidentală şi burghezo-moşierească de care partidul - ca reprezentant al proprilor membri, al celor pe care i-a servit... dar mai ales al "apoliticilor" - se va fi descotorosit. Vedeţi o mostră de minciună şi nesimţire mai jos. Urmează şi altele... multe! Vă rog, #SHARE, să ajungă şi la "apolitici"...", a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru a distribuit poza postată de filialele PSD din ţară din care reiese că Simona Halep ar fi fost de fapt huiduită pe Arena Naţională, nu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Detalii aici.

foto
foto (PSD)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne