Voiculescu îi bate obrazul lui Ponta: "Face ce a învăţat atât de bine în şcoala PSD: aruncă din nou cu mizerie"

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Acuzat de fostul premier PSD Victor Ponta că foloseşte tragedia oamenilor de la “Colectiv” pentru ambiţiile sale politice legate de Primăria Bucureşti, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu îi reaminteşte acestuia că după drama Colectiv ministrul PSD al Sănătăţii de atunci, Nicolae Bănicioiu, minţea pacienţii şi o ţară întreagă.

Totodată, Voiculescu îl acuză pe Ponta că "aruncă din nou cu mizerie" când susţine că interesul lui ca ministru al Sănătăţii după Colectiv a fost să trimită pacienţii arşi la Viena.

Redăm postarea lui Vlad Voiculescu

"Victor Ponta face din nou ceea ce a învăţat atât de bine în şcoala PSD - aruncă din nou cu mizerie. În ultimele săptămâni, pare că ceva din ceea ce fac eu... mă califică drept ţintă predilectă.

Victor Ponta spune că interesul meu ca ministru al sănătăţii după Colectiv a fost să trimit pacienţi arşi la Viena, pentru 'milioane de euro'. Pe parcursul mandatului meu, mai mulţi pacienţi mari arşi au fost transferaţi în centre specializate din străinătate. Cei mai puţini au fost transferaţi la Viena. Unul singur, mai precis. La solicitarea DSU.

Mai departe, Victor Ponta mă acuză că am transferat un pacient ars în Bulgaria.
Un pacient a fost într-adevăr transferat în Bulgaria pentru că nu existau locuri în niciun centru din ţară şi pentru că avion pentru a transporta pacientul în Bruxelles, aşa cum se mai întâmplase, nu era disponibil, conform şefului DSU. Din nou, DSU este autoritatea care a coordonat transferul.

De altfel, domnule Victor Ponta, transferul este întotdeauna coordonat de DSU, ar fi trebuit să ştiţi asta. Măcar acum. După cum ar fi trebuit să ştiţi şi că pacienţii arşi care pleacă, pleacă nu trimişi de ministru, ci la recomandările medicilor curanţi. Sigur, asta dacă ministrul nu este atât de nemernic încât să îşi permită să mintă pacienţii, familiile şi o ţară întreagă că 'avem de toate' şi 'tratăm ca în Germania'.

Victor Ponta, dacă tot v-aţi adus aminte de Colectiv, explicaţi-le şi familiilor celor care nu mai sunt dacă aveam atunci tot ce ne trebuia sau nu.''

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne