Voiculescu: Autostrăzi o să construim tot noi, când nu vom mai alege hoţi, mincinoşi şi blablagii

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul Cioloş, Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, că vom avea autostrăzi atunci când românii vor alege "în loc de hoţi şi mincinoşi şi blablagii" adevăraţi lideri politici care "recunosc şi aduc lângă ei profesionişti pasionaţi şi ambiţioşi şi cinstiţi".

"#ŞÎEU - protestul de 15 minute în care refuzăm să mai lucrăm. Printre altele, pentru că din cele 15 minute de lucru, vreo 6-7 le lucrăm de fapt pentru bugetul pe care ei îl împart prietenilor lor de la partid şi eventual celor pe care vor să îi mituiască pentru a îşi cumpăra liniştea socială în care să fure în continuare. Protestele sunt bune. Protestele ne ajută să ne descărcăm amarul şi furia faţă de neputinţă şi de nesimţirea lor. Protestele ne aduc împreună. Protestele ne arată nouă şi le arată lor că nu suntem singuri şi nu suntem puţini. Am mici speranţe că nesimţirea şi incompetenţa lor vor fi mişcate în vreun fel doar de proteste. După cum vedem, fură în continuare mituind categorii sociale pe termen scurt", a declarat Vlad Voiculescu.

În opinia fostului ministru al Sănătăţii, adevărul este că nu vor să construiască autostrăzi.

"Autostrăzi o să construim tot noi, cei care de doi ani tot protestăm, când amarul şi furia noastră vor fi direcţionate către construcţie! Autostrăzi o să construim noi când (în loc de hoţi şi mincinoşi şi blablagii) vom alege lideri care recunosc şi aduc lângă ei profesionişti pasionaţi şi ambiţioşi şi cinstiţi. Autostrăzi vom construi când în instituţiile statului vom avea la vârf mai puţini oameni precum vestitul Razvan Cuc şi mai mulţi precum mai puţin vestita Raluca Şoaită, de pildă - arhitectul spitalului de copii construit din donaţii de Dăruieşte Viaţă. Ce mai puţini ştiu este că Raluca este şi cea care a coordonat în 2016 primele eforturi pentru cele 3 spitale regionale şi a fost apoi eliminată de PSD în 2017", a precizat Vlad Voiculescu.

foto
foto (Vlad Voiculescu / Facebook)

Liderul PLUS i-a invitat pe români să se gândească cine sunt oamenii care fac treabă bună în România şi cum se poate face ca oamenii aceştia să poată face "şi mai mult, şi mai bine, pentru toată lumea".