Voiculescu acuză o campanie abjectă de denigrare lansată de Ponta. Fostul premier îi şterge comentariile

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru Primăria Municipiului Bucureşti, acuză un val de minciuni şi denigrări lansate la adresa sa de fostul premier Victor Ponta cu doar o zi înainte de sentinţa în dosarul "Colectiv".

"Mâine e prima sentinţă în dosarul Colectiv. Astăzi, ca de duminică seara... după un calup de minciuni la adresa mea la A3, a venit o înşiruire de minciuni şi calomnii din partea domnului Victor Ponta. Tehnica de a minţi şi calomnia pe cineva, ascunzându-te în spatele 'aşa zice lumea, eu doar redau' nu e nouă. O foloseşte acum domnul Victor Ponta împotriva mea. A folosit-o şi domnul Liviu Dragnea (şi) împotriva mea. Premierul care şi-a bătut joc de tinerii de la Colectiv pe care i-a lăsat să moară cu zile în mizeria naţională a lui 'avem tot ce ne trebuie', mă acuză pe mine că 'profit' de pe urma tragediei. Îi las pe supravieţuitorii de la Colectiv să spună cum am 'profitat' eu de ei", a declarat Vlad Voiculescu.

Liderul PLUS promite că dacă va fi primarul Bucureştiului, banii pentru spitale nu vor mai fi prăduiţi iar în spitale viaţa pacientului va fi cea care va conta, nu interesul politrucilor.

"Cel care odată ajuns premier a vrut să dea mână liberă RMGC la Roşia Montană, mă acuză pe mine că vreau să vând România străinilor. Ce pot să îi promit este că regulile vor fi reguli, pentru români şi străini asemenea, pentru că doar aşa corupţia va înceta să ne ucidă. Cel lăsat acum din nou în urmă de confraţii săi de partid, încearcă să scoată capul din nou minţind (din nou) despre un conflict între mine şi Raed Arafat. Ponta mă acuză mai departe că investesc 'milioane de euro' în campania mea politică. În realitate, PLUS este singurul partid fără finanţare de la stat şi eu, se pare, singurul candidat care trebuie să se bazeze strict pe donaţiile dumneavoastră (oficiale, la www vladvoiculescu ro) pentru care vă mulţumesc. În final, domnul Victor Ponta mă gratulează ca 'politician necunoscut şi necarismatic, fără şanse serioase într-o campanie electorală corectă'. Coane, din gura unui mincinos ca matale... nu sună rău. PS Poimâine este probabil prima sentinţă în dosarul Floreasca - Barocamera", a precizat Vlad Voiculescu.

Într-o nouă postare, fostul ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Ponta i-a şters "comentariile civilizate" în care răspundea acuzaţiilor.

"Victor Ponta scrie minciuni şi calomnii despre mine. Apoi sugerează că redă doar 'ce zice lumea'. Victor Ponta spune că îşi doreşte 'o dezbatere', cu 'argumente pro şi contra'. Apoi şterge comentariile civilizate în care eu îi răspund şi lasă acolo doar calomniile la adresa mea ale comentatorilor dânsului. Doamnelor şi domnilor, domnul Victor Ponta. Fost premier al României", a punctat Vlad Voiculescu.

Ce acuzaţii lansase Ponta

Foarte mulţi oameni de bună credinţă mă întreabă:

1. Cine plăteşte atâtea milioane de euro pentru campania politică non stop a lui Vlad Voiculescu împotriva lui Raed Arafat şi de ce ?

2. De ce este atât de disperat Dacian Cioloş să îl pună pe Vlad Voiculescu candidat la Primăria Bucureşti- de ce luptă fără "mânuşi" şi cu orice preţ împotriva USR şi a lui Nicuşor Dan (care cu siguranţă este mult mai pregătit după atâţia ani şi obţine oricând un număr triplu de voturi faţă de VV) dar şi împotriva PNL / ce îl face pe Cioloş atât de dependent de Voiculescu?

3. Dacă Raed Arafat este atât de vinovat de ceea ce s-a întâmplat la "Colectiv" (ceea ce eu nu cred) de ce în 2016 când Cioloş era Prim Ministru şi Voiculescu Ministrul Sănătăţii nu l-au schimbat din funcţie? De ce războiul lor cu Arafat a început doar când VV şi-a dat seama că nu mai ajunge iar Şef la Ministerul (şi Bugetul de multe miliarde de euro) al Sănătăţii şi că nu are absolut nicio calitate care să îl recomande ca Primar General (adică Şef peste Bugetul a 19 Spitale care sunt în Bucureşti în subordinea Primăriei)?

4. Deşi toate rapoartele unor experţi internaţionali arată că Sistemul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă din România ( inclusiv Serviciul de Ambulanţa unde Alice Grasu face minuni cu resurse limitate) a evoluat enorm în ultimii ani de ce au declanşat Cioloş şi Voiculescu un atac atât de virulent împotriva Serviciului şi a celui care l-a înfiinţat şi condus în toţi aceşti ani ? Vor să îl privatizeze? Sunt mari firme din Franţa care vor să preia activitatea acestuia? În 2012-2015 în ISU s-a investit enorm din bani europeni şi din banii românilor ! Dacă ceva mergea greşit de ce nu au făcut nimic în 2016 când erau la Guvernare ? Oare vor Cioloş şi Voiculescu că tot ce s-a investit să ajungă la nişte "investitori" din străinătate ?

5. Voiculescu foloseşte tragedia oamenilor de la "Colectiv" în modul cel mai cinic şi lipsit de scrupule pentru ambiţiile sale politice legate de Primăria Bucureşti; ce altceva îl recomandă pentru acesta funcţie atât de importantă? Cât de mare este miza dacă din acest motiv se rupe Alianţa USR cu Plus şi încep lupta cu PNL? Cum va returna sumele colosale investite în campania lui în ultima perioadă - cine şi de ce a dat milioane de euro pentru un politician necunoscut şi necarismatic, fără şanse serioase într-o campanie electorală corectă?

6. Este Raed Arafat "ultima redută" împotriva războiului prin care Voiculescu şi Cioloş vor să pună stăpânire pe Sistemul de Sănătate al României (inclusiv Sistemul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă) - o miză de 6 miliarde de euro / anual ? Sau este Raed Arafat "cadavrul" pe care vrea să se urce Vlad Voiculescu ca sa îl îndepărteze pe Nicuşor Dan din cursa pentru Primăria Bucureşti şi să intre în lupta cu candidatul PNL şi, bineînţeles, cu Gabriela Firea?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le primesc cel mai des de la oameni / eu nu voi răspunde ( deocamdată) pentru că vreau să ascult opiniile dvs ! Vă încurajez să îmi răspundeţi argumentat ( pro şi contra) - şi vă rog să îi ignoraţi pe "postacii" plătiţi să înjure, acuze şi să repete lozinci stupide!

Încă o întrebare (evident retorică) - de data aceasta de la mine: dacă dvs, familia, cunoscuţii sau vecinii dvs ar fi implicaţi într-un accident de orice fel , aţi prefera ca intervenţia să fie coordonată de Raed Arafat sau de Vlad Voiculescu şi Dacian Cioloş? Qed

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne