Vlad Voiculescu: "Puneţi mâna şi guvernaţi! În interesul cetăţenilor, nu al vostru şi al găştilor voastre!"

De-a lungul celor trei săptămâni de proteste, românii au aflat despre ei că pot lupta pentru principii, că sunt mulţi, tenaci şi curajoşi. La rândul lor, politicienii trebuie să afle că românii sunt cu ochii pe ei şi că este timpul să guverneze pentru cetăţeni nu pentru clici.
Vlad Voiculescu(Ministrul Sanatatii)
Vlad Voiculescu(Ministrul Sanatatii) (Florin Chirila/Epoch Times)

După ceva mai bine de 3 săptămâni de proteste, OUG 13 a devenit istorie, remarcă, pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Prea puţin? Da, însă, pe de altă parte multe lucruri s-au schimbat, în principal la nivel de mentalitate şi în modul în care ne percepem şi suntem percepuţi.

Astfel, în cele trei săptămâni, românii au aflat lucruri importante despre ei înşişi, arată Voiculescu, şi anume:

"- că suntem mai mulţi decât credeam noi şi cu siguranţă mai mulţi decât credeau ei;

- că ne putem mobiliza cu sutele de mii de la o zi la alta, de la o oră la alta, nu pentru a cere pensii şi salarii ci pentru a apăra valori şi principii fundamentale;

- că oamenii cu care am ieşit în stradă pentru aceleaşi valori şi principii au curaj, voinţă şi consecvenţă dar şi incredibil de mult umor şi oarece talent;

- că pe lângă cei care am fost în stradă mai sunt sute de mii sau poate şi mai mulţi care au fost cu sufletul acolo, peste tot în ţară şi oriunde există comunităţi româneşti în lume;

- că toată Europa - de la Londra la Sofia, de la Helsinki la Malta se uită cu admiraţie la reacţia incredibil de puternică şi de frumoasă a unui popor din est împotriva corupţiei şi a neruşinării unor guvernanţi care legiferează în propriul interes.", scrie Voiculescu.

Românii au aflat şi DESPRE EI, despre cei de la PSD-ALDE care trag sforile, au aflat "ce fel de oameni sunt, care le sunt priorităţile, ce sunt dispuşi să facă pentru a îşi proteja/promova propriile interese şi că şi în aceste partide mai există oameni cu capul pe umeri, poate chiar mai mulţi decât am văzut noi."

Mai mult, toate cele de mai sus nu le-am aflat doar noi, românii ci cam toată lumea civilizată, dovadă reacţiile din presa internaţională care vorbeşte la superlativ despre români, scrie Voiculescu.

"Aş spune că este relativ ok pentru trei săptămâni.

Şi mai este ceva... o promisiune pe care noi cu toţii le-am făcut-o, una pe care trebuie să ne-o ţinem şi care le dă peste cap o mulţime de treburi... promisiunea că de acum... #văvedem. Cum se zice la noi la ţară: "tăticu', suntem cu ochii pe voi!"

Votul nu este un cec în alb. Puneţi mâna şi guvernaţi. În interesul cetăţenilor, al tuturor, nu al vostru şi al găştilor voastre.

#neamtrezit
#neamsaturat
#văvedem

PS Până una, alta... ne vedem în piaţă.", concluzionează Vlad Voiculescu.

Reamintim că de mai bine de trei săptămâni, mai exact din noaptea adoptării OUG 13, neobosiţi, românii au ieşit în stradă indiferent că a fost ger, ninsoare, viscol sau ploaie, cerând restabilirea normalităţii în ţară, cu alte cuvinte îngroparea ordonanţei ce urma să favorizeze corupţia şi schimbarea modului în care este condusă România. Considerând că nu e normal că ziua trebuie să muncească şi noaptea să-i păzească pe politicieni să nu fure, oamenii au cerut un nou Guvern format din oameni curaţi şi dornici să facă ceva pentru popor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne