Vlad Voiculescu, indignat de răspunsul dat SUA de cei doi "derbedei" aflaţi în fruntea Parlamentului

Răspunsul dat Statelor Unite de liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, în numele Parlamentului României, este de o gravitate extremă şi parcă venit din alte timpuri, a acuzat fostul ministru Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a citit răspunsul celor doi 'derbedei' aflaţi în fruntea Parlamentului la declaraţia Departamentului de Stat al SUA şi a remarcat că atât tonul cât şi conţinutul sunt de o gravitate extremă şi parcă venite din alte timpuri, cele în care "agenturilii străine" erau de vină pentru tot ceea ce se întâmpla rău la noi.

"SUA nu sunt partenerul strategic al Parlamentului sau al parlamentarilor României. Nici al Guvernului, şi nici măcar al Preşedintelui. Statele Unite ale Americii sunt partenerul strategic al poporului român. Dacă poporul român va permite acestor derbedei să îl reprezinte, să îl întoarcă din drum şi să îl ducă spre groapa istoriei... atunci da, probabil că asta merită. Probabil că asta merităm. Să ne înţelegem: fără Parteneriat Strategic cu SUA (pe care cei doi îl pun în pericol), fără UE (pe care cei doi o ignoră) şi fără NATO, suntem într-un tren care merge spre beznă. Cu haltă la Moscova, eventual", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a atras ateniţia că nu suntem buricul lumii, lumea nu stă în loc după noi şi nimeni nu are răbdare nelimitată cu derbedeii. Cu siguranţă nu atunci când se dovedesc a fi lipsiţi de morală sau pur şi simplu proşti.

"La fel cum la şcoală, pentru derbedeii clasei există note mici, corigenţă şi examene în toamnă... aşa există în democraţie proteste de toate felurile, iar în diplomaţie comunicate aspre ale ambasadelor şi ale guvernelor ţărilor partenere, aşa cum a fost cel de aseară. După asta, dacă derbedeul este imoral sau prost, urmează repetenţia. Adică momentul acela când clasa se desparte de derbedeu. Sigur, pentru derbedeul prost este absolut necesar să fie şi mândru de asta. Se poate proclama chiar suveran... şi nimeni nu-l va contrazice, pentru că nimănui nu-i va mai păsa. Mai devreme sau mai târziu însă, va ajunge vai de capul lui... şi toţi îl vor trata ca ceea ce este: un prost. Cu sau fără fes de dac", a subliniat Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne