Vlad Voiculescu: Gogoşi sau dreptate! Asta-i alegerea pe care o vor avea de făcut românii foarte curând

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a izbucnit după ce presa a scris despre faptul că indivizi condamnaţi la închisoare (violatori, corupţi etc.) nu doar că au fost eliberaţi mai devreme din închisoare în baza recursului compensatoriu ci au mai primit şi despăgubiri de mii de euro, după ce s-au plâns la CEDO.

În aceste condiţii, Voiculescu ridică întrebarea: ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitalele româneşti mai abitir decât în închisori, sau cei ce au făcut frigul în case din cauza dezastrului în care a fost împins RADET.

Redăm postarea fostului ministru, actualmente membru al partidului PLUS.

"Diverşi indivizi condamnaţi de mai multe ori pentru violuri, tentative de viol, tâlhării, acte de corupţie şi aşa mai departe beneficiază de reducerea pedepsei şi primesc despăgubiri de mii şi zeci de mii de euro pe motiv ca au stat închişi, bieţii de ei, în condiţii necorespunzătoare.

Câţi bani vor primi oare cei care au făcut frig crunt în case zilele astea din cauza doamnei Firea şi a altora care şi-au adus slugile hoaţe să se “ocupe” de RADET?

Ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitalele româneşti în condiţii mai grele decât în multe închisori, fără medicamente, condiţionaţi de vânzarea lucrurilor de prin casă pentru veşnica spagă?

În logica acestor nemernici care au pus mâna pe guvern, despăgubirile ar trebui să meargă tot către Firea, către managerii de spital hoţi, către medicii şpăgari şi în general către cei care au minţit şi abuzat şi furat românii, profitând de naivitatea unora cărora ei şi prietenii lor le-au vândut din nou gogoşi... aceleaşi gogoşi.

Gogoşi sau dreptate. Asta va fi alegerea pe care o vor avea de făcut românii foarte curând.

PS Imaginea de mai jos este dintr-o închisoare", scrie, pe Facebook, Voiculescu.

închisoare
închisoare (Facebook, Vlad Voiculescu)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne