Vlad Voiculescu: Domnia Repetenţilor e abia la început! Bădălău vrea să fie şef la Curtea de Conturi

Cum te pregăteşti pentru un post bine plătit şi important pentru care nu îndeplineşti condiţiile legale? Simplu: schimbi legea!
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Unul din apropiaţii liderului PSD Liviu Dranea, Niculae Bădălău, preşedintele executiv al partidului, se pregăteşte să ajungă şef la Curtea de Conturi, astfel că a decis să modifice legea care îi bloca accesul spre funcţia ocupată în prezent de Nicolae Văcăroiu, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

"Cum te pregăteşti pentru un post bine plătit din care poţi să faci favoruri apropiaţilor şi la care râvneşti dar pentru care nu îndeplineşti nici măcar condiţiile legale? Simplu: schimbi legea! Senatorul Niculae Bădălău - preşedintele executiv al PSD - ne arată cum se face! Individul vrea să ajungă şef la Curtea de Conturi, din toamnă când îi va expira mandatul lui Nicolae Văcăroiu", a declarat Vlad Voiculescu

Legea însă spunea, potrivit tehnocratului, că pentru a fi consilier al Curţii de Conturi, trebuie să ai studii juridice sau economice şi experienţă de 10 ani în domeniu.

"Ei bine, domnul Bădălău este inginer la bază. Şi pentru că legea deci nu îl aranja, a modificat-o. Pentru că poate. Domnia Repetenţilor este abia la început! O să ajungem să ne fie dor de Nicolae Văcăroiu şi de alţii care măcar ştiau carte. P.S.: La Camera Deputaţilor s-a ocupat de treaba asta deputatul PSD Tudor Ciuhodaru, domnul acela care acum câteva luni iniţiase proiectul prin care cerea închisoare pentru protestatarii care împiedică exercitarea puterii de stat", a precizat Vlad Voiculescu.

Potrivit fostului ministru, Tudor Ciuhodaru este medic de profesie şi sigur îl ştiţi, mai apare - pentru impresia artistică - în halat alb sau albastru la televizor, filmat fie în spital, fie în studiouri de televiziune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne