Vlad Voiculescu: Cât de mic, cât de măgar să fii ca să începi iar cu mizerabilele teorii ale conspiraţiei?!

Guvernul PSD-ALDE şi televiziunile controlate produc foarte mult scandal şi mai deloc lucruri de care România are nevoie, şi-a exprimat nemulţumirea fostul ministru tehnocrat Vlad Voiculescu, în contextul scandalului declanşat de plângerea penală depusă de şeful PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu s-a arătat indignat, într-o postare pe pagina sa de socializare, de modul în care PSD a înţeles să reacţioneze după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a decis să depună plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare.

"Mesajul PSD de zilele acestea: 'A fost nevoie să moară oameni. Preşedintele şi opoziţia sunt gata să dea foc României numai pentru a repeta scenariul Colectiv şi a schimba Guvernul'. Cât? Cât de mic, cât de măgar (sau măgăriţă) să fii ca să începi iarăşi cu mizerabilele teorii ale conspiraţiei care jignesc profund o generaţie întreagă şi pe toţi cei îndureraţi de ce s-a întâmplat la Colectiv din cauza corupţiei şi a indolenţei din administraţia românească? Părinţi, fraţi, surori, iubite, prieteni... Regurgitarea mizeriilor incredibil de neruşinate pe care le-au folosit deja de atâtea ori - în mod concertat, conform direcţiilor de partid - în delirul propagandistic al actualei guvernări este dezgustătoare şi lipsită de orice urmă de bun-simţ şi respect pentru victime, pentru supravieţuitori şi pentru cei dragi lor", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a remarcat că, în schimb, din ce în ce mai puţine sunt mesajele despre priorităţile guvernării: infrastructură, sănătate şi educaţie.

"Guvernul şi televiziunile controlate produc foarte mult scandal şi mai deloc lucruri de care România are nevoie. PSD este orice în afară de victimă. Opoziţia ar trebui să facă tot posibilul să nu permită coaliţiei de guvernare victimizarea şi distragerea atenţiei de la o guvernare cleptocratică şi adesea ineptă. Guvernarea nu ar trebui confundată cu victimizarea, cu vorbăria, cu scandalul şi cu planşele colorate la televizor. Guvernarea este despre competenţa de a implementa lucrurile promise. Nu despre manipulare şi salvarea unora de la puşcărie", a afirmat Vlad Voiculescu.

Reamintim că şeful PNL o acuză pe premierul Dăncilă de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

În acelaşi timp, este vizat şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru săvârşirea infracţiunii de divulgare de informaţii secrete.

Plângerea vine în contextul scandalului legat de începerea procedurii de mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Mai multe detalii pe această temă aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne