Vlad Voiculescu anunţă o "victorie împotriva bandei lui Pandele"

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat că Alianţa USR-PLUS va avea candidaţi la alegerile locale din Voluntari, “fieful” soţului Gabrielei Firea, Florentin Pandele, după ce instanţa a dat undă verde.

“Am câştigat! Banda lui Pandele nu ne-a putut opri. Alianţa USR PLUS va avea candidaţi în Voluntari. Cu o întreagă caracatiţă în spate, cu 8 din 9 membri ai Biroului Electoral Local care aveau legături cu Primăria Voluntari, nu au reuşit să ne oprească! Justiţia a anulat toate abuzurile lor. Las în comment detalii. Pentru acurateţe însă, să ne amintim cum am ajuns aici: printr-o colaborare a tuturor partidelor vechi şi a puilor acestora!”, a precizat Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

În plus, fostul ministru a înşirat numele unor oameni politici pe care i-a acuzat că au încercat, prin abuzuri, să scoată Alianţa USR-PLUS, de pe buletinul de vot:

#PSD: Dobre Sabina. Avocat de casă al familiei Pandele, i-a reprezentat în diverse procese. Soţul - Dobre Dan - fost membru în consiliul de administraţie al "Green City Voluntari" (compania municipală de parcuri, amenajări), fost director al Companiei Municipale de Pază Bucureşti.

#PNL: Mildner Simona-Cristina. Angajat al Primăriei Voluntari, membru în consiliul de administraţie al aceleiaşi companii locale "Green City Voluntari".

#PMP: Stelniceanu Dragoş Corneliu. Arhitect-şef al Primăriei Voluntari

#ALDE: Lazăr Daniela. Angajat în cadrul Poliţiei Locale Voluntari.

#ProRomânia: Lupaşcu Daniela Carmen. Coproprietar al mai multor imobile (teren, luciu de apă) cu consilierul judeţean PSD Leasă George Daniel din Voluntari. Fiul? Lupaşcu Ionuţ Gabriel e angajat al Primăriei Voluntari.

Voiculescu a mai afirmat că, exceptând USR-PLUS, toate partidele din Voluntari fac parte din “reţeaua Pandele”.

“P.S. Am uitat ‘vedeta’ Biroului electoral, locţiitorul Preşedintelui Biroului Electoral, doamna ŞERBAN CARMEN NICOLETA - anchetată, din câte înţeleg, împreună cu domnul Pandele de DNA în 2007 pentru eliberare, în fals, de autorizaţie de construire pentru complex ATHOS. În prezent este Secretar General la Primăria Voluntari, post pe care îl ‘deţine’ practic de vreo 14 ani”, a conchis liderul PLUS.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, Vlad Voiculescu a acuzat faptul că în Voluntari candidaturile celor din USR-PLUS sunt invalidate abuziv.

“În Voluntari, fieful lui Pandele, ne opresc abuziv candidaturile. Avem în echipa USR PLUS Voluntari urbanişti, economişti, ingineri software, experţi contabili, profesionişti în domeniile lor de care celor din actuala administraţie le este foarte frică, pentru că ştiu că odată intraţi în consiliul local vor face tot posibilul să scoată la lumină tot ceea ce a fost bine ascuns timp de zeci de ani”, susţinea liderul PLUS la acea vreme. Detalii aici.