Vlad Chiricheş, aproape de o nouă înţelegere cu echipa italiană Napoli

Fundaşul român este în negocieri cu conducerea clubului din Napoli privind posibilitatea prelungirii contractului său valabil până în 2018.
Vlad Chiricheş.
Vlad Chiricheş. (Dean Mouhtaropoulos / Getty Images)

Internaţionalul român Vlad Chiricheş, legitimat din 2015 la echipa de fotbal FC Napoli, are posibilitatea să-şi reînnoiască înţelegerea privind viitorul său la echipa din Serie A, care expiră anul viitor. Astfel, potrivit cotidianului Il Mattino, acesta ar putea să-i urmeze colegului său de club, fundaşul stânga algerian Faouzi Ghoulam, care a semnat o nouă înţelegere valabilă până în 2022.

În vârstă de 28 de ani, fundaşul central al grupării italiene ar fi fost curtat în ultima perioadă de mai multe echipe, dar tehnicianul Maurizio Sarri ar dori să-l păstreze în lot, românul fiind o rezervă de încredere.

În această ediţie a campionatului italian Chiricheş a avut cinci apariţii, plus una în Liga Campionilor. El este rezeva titularilor de drept, fundaşii Raul Albiol şi Kalidou Koulibaly, iar una din clauzele care stau la prelungirea contractului său ar fi să beneficieze de mai mult timp de joc.

Gruparea din sudul Italiei ocupă în prezent locul 2 în Serie A, după 15 etape, şi are mari şanse să obţină calificarea în primăvara europeană.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport