Vlad Alexandrescu: Îi cer lui Dragnea şi ortacilor lui politici să-şi aducă la ordine mardeiaşii

Intimidarea fizică şi verbală - manifestări de huliganism politic - nu funcţionează cu Uniunea Salvaţi România, le-a transmis pesediştilor senatorul Vlad Alexandrescu.
Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu (Facebook, Vlad Alexandrescu)

Azi, violenţa politică de sorginte fesenistă a revenit în România prin agresiuni fizice şi verbale împotriva parlamentarilor USR, a tras un semnal de alarmă miercuri, pe pagina sa de socializare, senatorul USR Vlad Alexandrescu, fost ministru tehnocrat al Culturii.

"Senatorul USR Mihai Goţiu a fost lovit de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în platoul unui post de televiziune, suferind vătămări corporale în urma acestei agresiuni. Tot azi, în şedinţa unei comisii parlamentare, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a fost întrerupt de Nicu Niţă, deputat PSD de Brăila, cu remarca Eu v-aş omorî pe voi", a scris Vlad Alexandrescu.

Fostul ministru al Culturii i-a solicitat liderului PSD Liviu Dragnea şi "ortacilor lui politici" să-şi aducă la ordine "mardeiaşii".

"Intimidarea fizică şi verbală nu funcţionează cu USR. Aceste manifestări de huliganism politic nu fac altceva decât să ne sporească hotărârea de a face o opoziţie fără compromisuri faţă de guvernarea abuzivă, iresponsabilă şi incompetentă a PSD", a subliniat Vlad Alexandrescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne