Vlad Alexandrescu: Deputatul Mitralieră, Rambo din jungla parlamentară, mai bate un cui în sicriul justiţiei!

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a reacţionat dur după ce Senatul a dat undă verde unui controversat proiect de lege marca "Mitralieră" care le va face viaţa mai bună politicienilor aflaţi în conflict de interese sau incompoatibilitate.
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu (Epoch Times România)

Deputatul Mitralieră, Rambo din jungla parlamentară, Apărătorul Corupţilor, Terminatorul legii 78/2000, Cătălin Rădulescu mai bate azi un cui în sicriul justiţiei, a scris marţi, pe pagina sa de socializare, senatorul USR Vlad Alexandrescu.

"Nici nu ştiu cum să descriu situaţia în care a ajuns ţara noastră în ultimul an şi jumătate. E tragic? E de râs? Peste 100 de ani se va vorbi de noi cum se vorbeşte de Caligula, care şi-a numit calul consul. Aşa şi ai noştri lideri din coaliţia PSD-ALDE-UDMR. Eşti condamnat pentru un articol din Legea 78? Nicio problemă, îl schimbi tu cu mâna ta. Eşti judecat pentru abuz în serviciu? Atunci să-l ia naiba de abuz de serviciu! Vinovaţi sunt numai cei ce susţin blasfemii precum justiţia sau cinstea, virtuoşi sunt numai cei cu funcţii, cu averi nemeritate şi mai puţine clase decât trenul. Aşa arată sistemul de valori pe care încearcă să ni-l (re)impună", a declarat Vlad Alexandrescu.

Potrivit senatorului, săptămâna trecută a fost votată în Parlament o altă iniţiativă a lui Cătălin "Rambo" Rădulescu, cunoscută şi ca "să furi, dar numai pentru alţii", care dezincrimina obţinerea de foloase din operaţiuni comerciale incompatibile cu funcţia, dacă beneficiarul este o terţă persoană.

"Astăzi [marţi - n.r.], altă iniţiativă, tot a aceluiaşi deputat, a trecut de votul de la Senat. Dimineaţa au introdus-o repede la Comisia Juridică, s-au prefăcut că dezbat, iar câteva ore mai târziu au aruncat-o la plen unde a primit cu uşurinţă voturile necesare. O lege legată tot de conflict de interese şi incompatibilităţi, doar că aceasta reduce prescripţia faptelor la numai 3 ani. Codul Penal? Legislaţia pentru combaterea corupţiei? Legile Justiţiei? Un fleac! Le-au ciuruit!", a subliniat Vlad Alexandrescu.