Viziunea lui Karl Lagerfeld despre inele de logodnă de la Chanel

Designerul german Karl Lagerfeld creează design interior pentru hoteluri
Designerul german Karl Lagerfeld creează design interior pentru hoteluri (wwd.com)

Revista engleză Vogue a obţinut, încă din vară, schiţele noii linii de bijuterii, acestea fiind disponobile din luna septembrie 2016. Karl Lagerfeld a creat trei linii de inele de logodnă având trei surse de inspiraţie.

Karl Lagerfeld a lucrat la noua linie de bijuterii Chanel. După cum a menţionat revista Vogue UK, directorul de creaţie al casei a proiectat pentru prima dată inele de logodnă, bijuteria cea mai importantă pentru o femeie.

Revista notează că această colecţie a intrat la vânzare în această toamnă şi că are trei linii cu trei surse de inspiraţie: prima, cu ştifturile ascuţite similare cu cele pe care le observăm adesea în colecţiile Lagerfeld; a doua, inspirată de liniile moderne şi geometrice; iar a treia inspirată de curbele şi arcadele arhitecturii clasice pariziene, fiind considerată cea mai romantică. Toate piesele sunt realizate din aur de 18 carate şi diamante, şi costă între 1.000 şi 10.000 de dolari.

După cum a declarat Lagerfeld, inelele trebuiau să "exprime ceva foarte aproape de inimă şi sentimente autentice" şi, de asemena, să fie "un simbol şi o dorinţă reală de a face acest angajament. Ele trebuie să fie elegante, dar nu ostentative". Pentru realizarea acestor bijuterii, directorul de creaţie a colaborat cu bijutierul Frederick Goldman, şi precizează faptul că acest proiect a fost "o provocare" pentru el.

La începutul proiectului, designerul german nu a confirmat faptul că această nouă linie poartă semnătura Chanel, dar prima schiţă care a fost dezvăluită corespunde cu imaginea obişnuită a Casei, iar apoi au fost avansate viitoarele lansări.

Inelele sunt pe piaţă, sunt frumoase, graţioase şi delicate, poartă "semnătura" casei Chanel şi îşi aşteaptă clienţii cu posibilităţi financiare.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură