Virusul politic atacă: farfurii cu sigla PSD pentru pacienţii unui renumit spital din Bucureşti

Farfurii cu sigla PSD pentru pacienţii Institutului de boli infecţioase Matei Balş din Bucureşti.
Farfurii cu sigla PSD pentru pacienţii Institutului de boli infecţioase Matei Balş din Bucureşti. (g4media.ro)

La Institutul de boli infecţioase Matei Balş din Bucureşti, pacienţilor le-a fost servită mâncarea în farfurii care aveau imprimată sigla PSD şi numele unui “expulzat” din PSD: Ninel Peia, comunică G4Media.ro

Mai mulţi pacienţi internaţi săptămâna trecută la Institutul de boli infecţioase Matei Balş din Bucureşti au reclamat reporterilor G4Media.ro faptul că mâncarea le-a fost servită în farfurii inscripţionate cu sigla PSD – cei trei trandafiri – şi textul “Peia Sprijinul Dumneavoastră”. Farfuriile au fost utilizate timp de câteva zile.

Publicaţia citată a încercat fără succes să îl contacteze telefonic şi în scris pe managerul spitalului, doctorul Adrian Streinu Cercel.

Institutul de boli infecţioase Matei Balş din Bucureşti se află sub patronajul managerial al lui Streinu Cercel încă din anii '90.

Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balş, face parte din conducerea instituţiei spitaliceşti din anii '90. Timp de trei ani a fost şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi este considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din sistemul medical.

Doctorul Cercel este o prezenţă pe cât de influentă în sistemul medical, pe atât de controversată.

Mai multe informaţii aici.