Virginia Ruzici, despre viitorul antrenor al Simonei Halep

"După 4 ani de colaborare este logic ca unele relaţii să se termine. Decizia lui Darren mi se pare foarte respectabilă. După ce a călătorit patru ani cu Simona peste tot în lume şi înainte alţi 7 ani, la un moment dat e timpul să te ocupi de familie." - managerul Virginia Ruzici.
(Simona Halep/facebook)

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a mărturisit, miercuri, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 5 ani de la inaugurarea Tiriac Collection, că în prezent are mai multe oferte în ce priveşte viitorul antrenor al actualului număr unu mondial, fosta mare jucătoare WTA urmând a lua o decizie în această privinţă în viitorul cât mai apropiat.

"Situaţia este puţin neaşteptată, inedită pentru că nu i s-a întâmplat niciodată acest lucru.. Ce urmează? E proaspătă această veste, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să aflaţi. Nu ştiu dacă va fi român sau străin următorul antrenor. Vom lua în calcul toate posibilităţile care deja ni s-au oferit, dar şi altele pe care poate le vom căuta noi. Deci e nevoie de multă răbdare", a spus fosta jucătoare de tenis.

Ultimile luni nu au fost deloc favorabile sportivei noastre. După ce a fost diagnosticată cu hernie de disc, a venit şi despărţirea neaşteptată de antrenorul personal Darren Cahill după aproape patru ani de colaborare.

Cu toate astea veştile care vin de la reprezentanta noastră sunt bune. A scăpat de durerile de spate, ea urmând în prezent un tratament de recuperare, iar speranţele să revină curând pe teren sunt mari. Obiectivul principal al sportivei de la malul Mării Negre în 2019 este titlul la Wimbledon.

"Simona continuă să fie foarte optimistă, este totuşi numărul 1 mondial pentru al doilea an. Are încredere şi tot ceea ce contează este să fie sănătoasă şi să poată să se antreneze. Pentru ea totul e posibil, anul trecut a câştigat un Grand Şlam, poate în 2019 va câştiga două. Sigur că va urma acum o perioadă dificilă pentru că e ceva timp de când nu a jucat din cauza durerilor la spate. Aşa că începutul anului nu va fi uşor, dar eu sunt foarte optimistă. Wimbledon e o ţintă frumoasă, dar ca să ajungi acolo cu mare încredere trebuie să ai până atunci un sezon bun pe toate suprafeţele. Trebuie să avem toţi răbdare, nu să o criticăm imediat cum pierde un meci", a continuat Ruzici.

Primul turneu la care Simona Halep a anunţat că va fi prezentă în 2019 este cel de la Shenzhen, programat la începutul lunii ianuarie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport