Viorica Dăncilă o comite din nou: Un dezacord flagrant şi un cuvânt citit fără diacritice...

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reuşit să o "comită" din nou în timpul şedinţei de guvern care a avut loc miercuri.

"Mai mult, toţi beneficiarii pot beneficia în plus de 20.000 de lei (...) dacă este angajat sau se angajează în timpul derulării programului", a declarat Viorica Dăncilă.

"Urmărim stimularea producţiei de filme prin incurajarea (cu i nu cu î) iniţiativei private în domeniul cria... creaţiei, finanţării producţiei şi distribuirii filmelor româneşti sau realizate cu participare românească", a afirmat Viorica Dăncilă citind de pe foaie.

Reamintim că premierul s-a remarcat prin numeroase gafe, precum celebrul "he, he", "sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru" sau "orice om îi este frică de o plângere penală". Mai mult, Dăncilă a articulat involuntar numele unor înalt oficiali: Teodor "Meleşcanul" şi Corina "Creţul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne