Viorica Dăncilă, în Suceava: Suntem într-o vizită în Hunedoara [VIDEO]

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Aflată într-o vizită în teritoriu, prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut o nouă confuzie în legătură cu locul în care se află.

"Bună ziua! Aş vrea să încep prin a le ura 'La mulţi ani' tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi onomastica. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara...", a declarat Viorica Dăncilă.

"Suceava", o corectează Ioan Stan, şeful PSD Suceava.

"Vizită în judeţul Suceava", a revenit Viorica Dăncilă.

Cu puţin timp în urmă, premierul României a comis o gafă similară şi la Galaţi, unde participa la un miting electoral.

"Am văzut doar poze, dar care este rezultatul acestui Summit (de la Sibiu - n.r.), cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summitul de la Iaşi", a afirmat atunci Viorica Dăncilă.

De altfel, acum ceva vreme, premierul a confundat şi capitala Muntenegrului, Podgorica, unde se afla în vizită oficială, cu Pristina, capitala Kosovo.

Vă invităm să urmăriţi materialul video publicat de g4media.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne