"Vine sfârşitul, baroane! Te scufunzi" - Lider PLUS îl pune la zid pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PLUS, Vlad Voiculescu, lansează un atac dur pe Facebook la adresa lui Liviu Dragnea, după ce acesta a încercat să acrediteze, pe Facebook, ideea că cei care l-au huiduit la Iaşi sunt oameni mobilizaţi de preşedintele Iohannis nervos că românilor le merge bine.

Revoltat de atacurile lansate de Dragnea la adresa Opoziţiei şi de faptul că acesta a prezentat o versiune a realităţii care nu prea corespundea cu huiduielile din teren, Voiculescu îi atrage atenţia lui Dragnea că cei care au închis spitale nu sunt reprezentanţii USR PLUS ci ai PSD. Mai mult, fostul ministru al Sănătăţii îi cere lui Dragnea ca, în loc să tot profereze atacuri, să facă pentru români ceea ce este necesar şi abia după să vorbească.

Redăm postarea lui Vlad Voiculescu:

"Liviu Dragnea zice că i-a fost bine ieri la Iaşi. Şi de bine ce i-a fost, astăzi mai înşiră câteva minciuni veninoase pe contul dumisale de facebook. Mă voi referi la câteva dintre ele, cele mai nesimţite:

“Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiţii şi facem în continuare.” - Liviu Dragnea

Nu, baroane, n-au închis oamenii ăia care ţi-au strigat ţie de bine ieri niciun spital! Oamenii ăia sunt cei care îţi plătesc ţie salariul, baroane! Cei cărora tu şi ai tăi le furi liniştea şi mulţi ani de viaţă furând din sistemul de sănătate de atâţia ani!

Baroane Dragnea, dacă te refereai cumva la noi, ăştia de la USR-PLUS: nu, n-am închis noi spitale. Nici măcar unul! Cei care au închis spitale sunt de altfel vechii tăi prieteni, cei cu care ai mers la furat vreo 20 de ani!

“Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate faţă de ce a avut Cioloş.” - Liviu Dragnea

Baroane Liviu, banii ăştia sunt taxele românilor, nu bani făcuţi sau măcar aduşi de voi! Voi nu sunteţi în stare să îi cheltuiţi cu cap - asta e tot ce trebuie să faceţi! Nu sunteţi în stare să puneţi măcar o cărămidă la spitalele regionale!

"Vom da o lege care să pedepsească orice firmă străină nemernică şi chiar şi românească care nu livrează aceeaşi calitate ca în vest.” - Liviu Dragnea

Baroane, ia să începi matale cu guvernul! Cu educaţia - să livreze şcolile, liceele şi universităţile calitate ca în vest, apoi poţi continua cu spitalele şi cu administraţia! Să funcţioneze toate ca în vest, da? Dacă nu, pune matale mâna de patriot şi rade-le mustaţa şefilor! Pentru că sunt mincinoşi şi nemernici şi îşi bat joc de propriul popor!

Vine sfârşitul, baroane! Te scufunzi! Şi nicio minciună nu te mai ţine prea mult la suprafaţă!", scrie Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne