Vine Obama în România?

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost invitat în România.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, marţi, că l-a invitat pe omologul său american, Barack Obama, să vină în vizită în România.

Însoţit de soţia sa Carmen, Iohannis a participat luni seară la recepţia tradiţională oferită de preşedintele SUA, Barack Obama, liderilor care participă la summitul ONU.

"A fost o întâlnire scurtă şi caldă. Am schimbat câteva fraze, am făcut o poză împreună. A fost foarte bine. (...) Eu l-am invitat în România şi se lucrează. Diplomaţii noştri lucrează la vizite bilaterale şi când vom şti o să vă informăm", a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

Întrebat dacă a primit un răspuns cu privire la invitaţia pe care i-a adresat-o preşedintelui american, Iohannis a replicat: "Răspunsurile întotdeauna sunt pozitive, noi suntem politicoşi."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne