Viitorul "de aur" al parcărilor din Bucureşti. Ciucu arată unde merg banii

Cei ce sperau că primăria va înfiinţa noi locuri de parcare se pare că mai au de aşteptat. Banii alocaţi firmei ce se va ocupa de parking vor merge preponderent la salarii.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Peste 91% din bugetul firmei de "parking" înfiinţate de Primăria Capitalei la dorinţa Gabrielei Firea merge în salarii, nu în crearea de noi locuri de parcarea, aşa cum ar fi de aşteptat, atrage atenţia consilierul PNL Ciprian Ciucu, printr-o postare pe Facebook.

"Din seria “Ce nu v-a zis Primăriţa”. Azi, firmă de PARKING

Compania asta n-are o logică economică în sine, alta decât de a desprinde de bugetul primăriei cârcă de bani ce se încasează pe parcări. De la companii iei bani dacă vrei (cum a luat Tudose deunăzi) sau îi laşi acolo să facă oamenii aceia ce vor cu ei.

Este una dintre cele trei firme în care se va sparge actuala Administraţie a Străzilor. După cum e făcut bugetul se observă că nu-s puşi pe investiţii, ci doar pe administrarea locurilor de parcare, cu acesta firmă. 91,38% din buget merge pe salarii!", scrie liberalul pe pagina sa de socializare.

Ciucu mai subliniază faptul că noua firmă şi-a fundamentat veniturile din taxa de parcare pentru 73 de zile, 20 oct-31 dec, pentru 7500 locuri de parcare de doar 2 ore pe zi/ loc de parcare!!!

"Să fie oare „modelul Cocoş”? Unde sunt restul de bani???", se întreabă Ciucu.

Reamintim că Opoziţia a tras numeroase semnale de alarmă atât înainte de înfiinţarea numeroaselor firme ale Primăriei (firme în care, susţin USR şi PNL, se vor crea locuri bănoase de muncă pentru pilele de partid, aceasta în timp ce licitaţiile vor fi fentate) cât şi la rectificarea bugetară când sute de milioane de lei s-au tăiat de la lucrări de infrastructură, sănătate, educaţie etc. pentru a se pompa în SRL-urile administraţiei Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne